flavin-7 flavin-7 flavin-7 glabridin

Cosul meu (0 produse - 0 RON)  
Daca va place acest site votati-ne pe google.

 
ArtemisininArtemisinin

250 200 ron
Puncte Bonus: 35
20% Reducere
Buc

Beneficiati de 20% reducere la produsul Artemisinin de la Vita Crystal .

Beneficiati de Transport Gratuit la orice comanda ce depaseste 400 ron.

Promotii


Artemisinin 30 cps 83 Ron
  Buc

Artemisia annua (Asteraceae) este o planta originara din China, unde este cunoscuta sub numele de qinghao (iarba verde) și a fost folosita de peste 2000 de ani pentru a trata simptomele asociate cu febra si malarie. Numele plantei este derivat din numele zeitei grecesti Artemis, fiica lui Zeus, sora geamana a lui Apollo, și creditata cu "vindecarea bolilor si evitarea raului". În antichitate, plante din genul Artemisia au fost folosite pentru a controla durerile nașterii sau impotriva tulburarilor menstruale ale femeilor. În 1969, chinezii au cercetat plantele lor medicinale în căutarea unei plante eficiente impotriva malariei. Un extract de dietil eter din planta Artemisia annua a fost dovedit a fi eficace împotriva Plasmodium sp., iar in 1972 ingredientul activ, artemisinin, a fost identificat si izolat de către chinezi. Din aproximativ 400 de specii de artemisias, Artemisia annua este principala sursă de artemisinin.
Artemisinin este o lactonă sesquiterpena cu o punte peroxid neobișnuita, care este fragmentul cheie în eradicarea Plasmodium falciparum și eliminarea celulelor de cancer mamar. Artemisia Annua este sursa naturala cea mai fezabila de Artemisinin. În timp ce chimiștii caută formule medicamentoase noi, mai stabile, mai puțin toxice impotriva bolilor precum malaria sau cancerul, toate depind de substanta artemisinin natural ca materie primă.

    Una dintre cele mai recente utilizări ale medicamentelor legate de artemisinin este tratamentul cancerului. Studiile de specialitate au indicat efectele artemisininului in procesul de reducere al tumorilor. In anul 2001, oamenii de stiinta Singh și Lai au demonstrat că dihydroartemisinin a avut un efect distructiv asupra celulelor canceroase (in cazul cancerului de san), fara a afecta negativ celulele sanatoase.    Alte cercetari mai ample au demonstrat efectul anticancerigen al unui alt produs medicamentos pe baza de artemisinin (artesunate) împotriva mai multor tipuri de cancer.

Artemisinin, extract din frunzele de Artemisia annua este un supliment alimentar cu rol eficient in afectiunile maligne precum cancerul de plaman, cancer de san, leucemie mieloida. Cercetarile stiintifice de specialitate au indicat faptul ca acest supliment alimentar care are la baza artimisinin poate fi utilizat fara efecte secundare.

Mod de administrare: 2 capsule pe zi, minim 3 luni.

Forma de prezentare: Supliment alimentar sub forma de capsule cu continut în Artemisinin (extract de Artemisia Annua Leaf).

 

Compozitie: Artemisinin 294 mg/capsula (extract de Artemisia Annua Leaf 98%), complex de bioflavonoide Flavin 7 (extract uscat de sâmburi de struguri roşii; extract uscat de seminte de sorg; extract uscat de seminte de mure; extract uscat de coji de cireşe  negre, extract uscat de seminte de coacaze negre, extract uscat de seminte de coacaze roşii, extract uscat de coji de prune, extract de coji de mere), gelatina.

 
 
 
Marturii
Nu exista comentarii adaugate pentru acest produs.
Adauga marturie / Daca ati consumat produsele noastre va rugam adaugati experienta Dvs.
nume* (ex:Ionescu)
email (ex:ionescu@yahoo.com)
telefon* (ex:0720.000.000)
Comentariu: *
promo flavin 7