flavin-7

Cosul meu (0 produse - 0 RON)  
Daca va place acest site votati-ne pe google.

ANEVRISM, ANGINA PECTORALA, ARITMIE, ARITMIE, CARDIOPATIE ISCHEMICA, INFARCT, MIOCARDITA

Aparatul cardiovascular sau circulator transporta sangele in tot corpul. Funcţiile aparatului circulator sunt multiple: aprovizionarea organismului cu oxigen, substanţe nutritive, vitamine, hormoni şi eliminarea bioxidului de carbon, indepartarea diverselor reziduuri metabolice spre ficat (detoxificare) sau rinichi (excreţie). Aparatul cardiovascular este format din inima si vase de sange. Organul central este inima sau cordul de la care pleaca vase de sange mari (artere) care transporta sangele bogat in oxigen si vase care se intorc (vene), prin care se transporta sangele sarac in oxigen.

Aparatul cardiovascular cuprinde:

- cordul - pompa care asigura ejectia sangelui in circulatia sistemica (sistem de inalta presiune) si in circulatia pulmonara (sistem de joasa presiune)

- arborele circulator, format din:

- artere - vase de presiune, care asigura aportul sangvin la tesuturi

- capilare - vase de schimb

- venele - vase de capacitanta, prin intermediul carora sangele este readus la inima.

- limfatice -  vase ce dreneaza o parte din lichidul interstitial

Functiile aparatului cardiovascular:

- asigura un flux sanguin corespunzator din punct de vedere al presiunii si al cantitatii in raport cu necesitatile tisulare

- asigura transportul substantelor nutritive si indepartarea produsilor de catabolism

- asigura transportul hormonilor, celulelor sistemului imun si a altor mediatori

- intervine in mentinerea echilibrului hidroelectrolitic

- prin sistemul vascular intervine si in termoreglare

- functie de secretie: FAN, NO, endotelina, EDHF, PGI2= PC

Inima este localizata in cavitatea toracica, in etajul inferior sau cardiac al mediastinului anterior. Inima este organul central al aparatului cardiovascular si este situata in mediastin. Are forma unei piramide triunghiulare sau a unui con turtit,culcat pe diafragma.  Axul inimii este oblic dirijat in jos,la stanga si inainte,astfel ca 1/3 din inima este situate la dreapta si 2/3 la stanga planului mediosagital al corpului. Greutatea inimii este de 250-300g ,iar volumul este asemanator pumnului drept. Prezinta o fata convexa,sternocostala,si o fata plana, diafragmatica. Cele doua fete se unesc printr-o margine mai ascutita,marginea dreapta. Marginea stanga, rotunjita, se prezinta ca o adevarata fata, fata pulmonara. Baza inimii priveste inapoi si la dreapta; de la nivelul ei pleaca arterele mari ale inimii (aorta si trunchiul pulmonar) si sosesc venele mari (cele 2 vene cave si cele 4 vene pulmonare). La baza inimii se afla atriile, iar spre varf ventriculii. Pe fata sternocostala, intre cele 2 ventricule se afla santul interventricular posterior.Intre atrii si ventricule se gasesc santurile coronar stang si, respectiv,drept. In aceste 4 santuri se gasesc arterele si venele inimii.

Inima este alcatuita din trei tunici: endocardul, miocardul si pericardul.

 

Afectiunile inimii:

1.ANEVRISMUL AORTEI  TORACICE SI ABDOMINALE.   

Anevrismele aortei toracice: tulburari prin compresiunea organelor vecine,

Anevrismele aortei abdominale: durere in lombe (sale) si abdomen cu prezenta unei tumori pulsatile.

 2. ANGINA PECTORALA. Cea mai frecventa forma de manifestare a cardiopatiei ischemice cronice dureroase.

 3. ARITMIILE. Dereglari ale ritmului normal al inimii fie sub raportul frecventei, fie al regularitatii frecventei cardiace, fie din ambele.

Clasificare: Aritmii atriale, Aritmii ventriculare.  

4. ARTEROSCLEROZA Este o combinatie de modificari ale tunicii interne a arterelor constand in depuneri de grasimi ce se insotesc de o reactie fibroasa , depuneri de calciu si progresiv ulcerarea ateromului. Astfel, se produc stenoze progresive ale arterelor, iar prin ulcerarea placilor eteromatoase este favorizata coagularea = tromboza (astuparea vaselor).

5. BLOCUL  DE RAMURA STANGA SI DREAPTA. Este o tulburare de conducere caracterizata prin intarzierea stimulului inimii la nivelul ramurilor sale din ventriculi: cand conducerea este intarziata in ventriculul drept se produce blocul de ramura drept, iar in ventriculul stang - blocul de ramura stang.

6. BLOCUL  SINOATRIAL  SI  ATRIOVENTRICULAR. Blocul sinoatrial reprezinta o tulburare de conducere provocata fie de absenta stimulului sinusal, fie de blocarea lui la trecerea spre atriu. Blocul atrioventricular reprezinta o tulburare in propagarea unui stimul sinoatrial catre ventricul, astfel neavand loc contractia inimii la acel moment.  

 7. CARDIOPATIA ISCHEMICA CRONICA DUREROASA Este forma clinica a cardiopatiei ischemice cronice care se manifesta prin crize dureroase cu particularitati specifice.

8. CARDIOPATIA ISCHEMICA CRONICA NEDUREROASA. Suferinta cardiaca secundara reducerii debitului sanguin coronarian.Miocardul este vascularizat prin cele doua artere coronare, primele ramuri ale aortei si se situeaza alaturi de rinichi si creier printre organele cele mai irigate din organism.

 9. CORDUL PULMONAR CRONIC. Afectiune caracterizata prin suferinta partii drepte a inimii datorita bolilor pulmonare. Acestea duc la cresterea presiunii in artera pulmonara ce constituie un obstacol in fata inimii drepte. Se produce astfel, intr-un prim stadiu, hipertrofia inimii drepte, apoi insuficienta cardiaca dreapta.

10.   INFARCTUL MIOCARDIC.  Reprezinta o necroza a miocardului din cauza unei opriri a circulatiei sangelui in arterele coronare produsa prin:

a) tromboza primara dezvoltata pe o placa arteroscleroasa;

b) hemoragii ale intimei, cu ruptura a acestuia si tromboza secundata;

c) hematom prin hemoragie in peretele vascular, urmat de ocluzia vasului.

11.  INSUFICIENTA CARDIACA. Insuficienta cardiaca stanga: reprezinta insuficienta pompei ventriculului stang, avand drept cauza cardiopatia ischemica nedureroasa sau dureroasa, inclusiv infarctul de miocard, hipertensiunea arteriala, boli valvulare aortice (insuficienta sau stenoza aortica). Insuficienta cardiaca dreapta  reprezinta insuficienta cordului drept, avand drept cauza principala o boala pulmonara (deci identificandu-se cu cordul pulmonar cronic). Insuficienta cardiaca congestiva globala - asociaza cauzele si simptoamele insuficientei cardiace stangi si drepte, fiind insuficienta intregului cord.

12. MIOCARDITE. Reprezinta afectari inflamatorii sau degenerative ale muschiului inimii (miocardul) produse de cauze diverse, altele decat cardiopatia ischemica.

Cauze naturale. Pe parcursul a multor milioane de ani, organismul nostru s-a obisnuit cu aer proaspat, alimente naturale si miscare zilnica regulata. In ultima perioada, stilul nostru de viata s-a schimbat in mod drastic. Ocupatiile actuale sedentare si stationare, utilizarea mijloacelor de transport, mediul poluant, consumul substantelor nocive, radiatiile electrice, ultravioletele si altele, dauneaza mult vitalitatii si starii noastre de sanatate. Deoarece Pamantul nu mai este cel de odinioara si stilul nostru de viata nu mai este natural. In ultimii 100 de ani poluarea mediului a crescut de mai multe sute de ori, ceea ce influenteaza direct starea sanatatii noastre. Elementele esentiale ale organismului nostru sunt substante minerale si oligolelemente. Poluarea solului, apei si aerului a daunat atat de mult compozitiei substantelor minerale, incat in zilele noastre nu se mai regasesc in natura la fel cum erau in urma cu un secol.

Tratament naturist

Astazi in lume exista deja numeroase suplimente nutritive exceptionale. Pe parcursul utilizarii produselor de calitate, sute de mii de oameni relateaza despre ameliorarea bolilor sau despre vindecari spectaculoase.

Produse recomandate ca adjuvant in tratamentul bolilor cardiovasculare:

Olimpiq StemXCell 50% sau Olimpiq StemXCell 175% - 1+1 capsule pe zi

Flavin 7 Sirop - 20 ml pe zi in 2 prize, inainte de masa

Flavin Hidrogen - 50-100 ml pe zi in 2 prize, inainte de masa

Cardio Flavin - 2 capsule de 3 ori pe zi

PVG Ganoderma Lucidum - 1-2 capsule pe zi

Amino Argini - 1-2 capsule pe zi, inainte de masa

Amino Lizin - 1-2 capsule pe zi, inainte de masa

Seminte de canepa - 1-2 capsule pe zi

Medicannabis ulei - 2 ml de 2 ori pe zi

Medicannabis capsule - 1-2 capsule pe zi

Germeni de hrenita - 3 capsule pe zi

Magneziu - 1 capsula pe zi

Rodie - 3 capsule pe zi

Rezveratrol Forte - 1-2 capsule pe zi

Coenzima Q10 - 1-2 capsule pe zi

Sfecla rosie - 1-2 capsule pe zi

 Puncte Bonus: 35
219 Ron

Buc


Cardio Flavin 90 capsule

Cardio Flavin90 capsuleBolile de inima si cele ale sistemului cardiovascul ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 23
145 Ron

Buc


Olimpiq Jubileum SXC 250% 120/120
Transport Gratuit

Olimpiq Jubileum SXC 250% 120/120Olimpiq Jubileum SXC 250% 120/120- Remediu natural de multiplicare si protejare a celulelor stem din ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 146
869  695 Ron

Buc


Olimpiq SXC CC Jubileum 250%
Transport Gratuit

Olimpiq SXC CC Jubileum 250% 60/30 capsule  Intr-o ora putem avea cu 250% mai multe celule stem in organism ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 102
594  475 Ron

Buc


Olimpiq Jubileum SXC 200% - 60/60 cps

Olimpiq Jubileum SXC 200% - 60/60 capsuleOlimpiq Jubileum SXC 200% - 30/30 capsule - administrare 1 lun ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 82
494  395 Ron

Buc


Olimpiq SXC Jubileum 200% 30/30 cps

Olimpiq SXC Jubileum 200% 30/30 cpsPachet Olimpiq SXC Jubileum 200% 30/30 cps - administrare 1 lunaPachet Olimpiq SXC Jubileum 20 ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 44
269  215 Ron

Buc


Pvg Ganoderma Lucidum 250 capsule

PVG GANODERMA LUCIDUM Omenirea cuno ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 37
223 Ron

Buc


Pvg Ganoderma Lucidum 100 capsule

PVG Ganoderma Lucidum100 capsulePVG Ganoderma Lucidum, una dintre cele mai cunoscute si eficiente ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 16
104 Ron

Buc


Amino Arginin 250 capsule

Arginina apartine grupei aminoacizilor semiesentiali, adica atunci cand in organism este nevoie de multa arginina (de exemplu in perioada cresterii), atunci este necesara suplimentarea externa. Amino Arginin are efe ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 34.7
204 Ron

Buc


Amino Arginin 100 capsule

Amino Arginin100 capsuleArginina apartine grupei de amino ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 17.4
103 Ron

Buc


Amino Lizin 250 capsule

Lizina este unul dintre aminoacizii esentiali care compun proteinele noastre. La copii este nelipsit in dezvoltare, la adulti este deosebit de folositor pentru vindecarea, regenerarea ranilor si operatiilor. In lips ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 44
268  214 Ron

Buc


Amino Lizin 100 capsule

Amino Lizin100 capsuleUnul dintre aminoacizii esentiali care ajuta la comp ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 19
117 Ron

Buc


Seminte de canepa 250 capsule

Dintre cele peste 3 milioane de plante comestibile din flora Pamantului, nu exista o planta comparabila cu canepa din punctul de vedere al valorii nutritive. Proteinele din semintele de canepa contin toti cei 8 amin ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 7.7
163 Ron

Buc


Seminte de canepa 100 capsule

Seminte de canepa100 capsuleSemintele de canepa contin ra ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 3.7
79 Ron

Buc


Medicannabis ulei 200 ml

Medicannabis ulei - Canbis Sativa200 mlCanabis Sativa - s ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 22
136 Ron

Buc


Germeni de Hrenita (Creson) 250 capsule

Cresonul este o planta originara din teritoriul Iranului de azi. Ca planta medicinala valoroasa, cresonul a fost cunoscut si utilizat in China inca din anul 1500 a Chr. Are un continut ridicat in sulf, respectiv ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 20
126 Ron

Buc


Germeni de Hrenita (Creson) 100 capsule

Germeni de Hrenita - Creson100 capsule250 capsuleDin punct de vedere ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 11.5
65 Ron

Buc


Magneziu 60 capsule

Magneziu60 capsuleMagneziu indeplineste un rol vital in buna functionare a organsimului nostru dar si in ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 6
51 Ron

Buc


Rodie 100 capsule

Rodie 100 capsule250 capsuleRodia (punica granatum) are un puternic efect antioxidant si ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 20
120 Ron

Buc


Rodie 250 capsule

Rodia (punica granatum) timp de milenii a fost respectata din punct de vedere spiritual si sanitar, atat in Asia cat si in Orientul apropiat. A fost considerata din antichitate un intaritor trup ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 41.6
241 Ron

Buc


Sfecla rosie 100 capsule

Sfecla Rosie100 capsule200 capsule Sfecla rosie este bogata in potasiu, ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 8
51 Ron

Buc


Sfecla rosie 250 capsule

Efectele benefice ale sfeclei asupra sanatatii sunt de multa vreme cunoscute. Efectul vindecator multilateral al acestei plante se datoreaza continutului mare de vitamine, minerale si fitocompus ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 18
111 Ron

Buc


4G Complex 100 capsule

4GComplex Ciuperci Terapeutice100 capsule4G reprezinta un complex de ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 23
135 Ron

Buc


Agaricus Blazei Murill 30 capsule

Agaricus Blazei Murill30 capsuleCunoscuta sub denumirea de Ciuperca lui Du ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 8.6
50 Ron

Buc


Myco Crystal 4G Complex Forte 60 cps

4GComplex Forte Ciuperci Terapeutice60 capsule4G complex ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 8.6
49 Ron

Buc


Flavin77 Cardio 250 ml

Flavin 77 - Cardio 250 mlNu se mai fabricaSanatate pentru ini ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: Nu se mai fabrica
300  240 Ron

Buc


Cordyceps Sinensis - Ciuperca Larva Chinezeasca 100 capsule

Cordyceps Sinensis 100 capsuleCordyceps Sinensis cunoscut ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 28
169 Ron

Buc

1promo flavin 7