flavin-7

Cosul meu (0 produse - 0 RON)  




Daca va place acest site votati-ne pe google.

DIABET

Diabetul este boala in care organismul fie nu produce, fie nu poate folosi hormonulpancreatic insulina. Diabetul zaharat este un sindrom caracterizat prin valori crescute ale glucozei în sânge (hiperglicemie) şi dezechilibrarea metabolismului.

Clasificare:

Exista trei forme principale de diabet zahar:

- Diabet zaharat tip 1

- Diabet zaharat tip 2

- Diabetul gestational 

Diabetul tip 1 afecteaza 5-10% dintre persoanele cu diabet si se declanseaza, de obicei, la varste mici. Diabetul zaharat tip 1 se caracterizează prin distrugerea celulelor beta pancreatice producătoare de insulină din insulele Langerhans din pancreas, care conduce la un deficit de insulină. Hormonul numit insulina permite celulelor corpului să utilizeze glucoza ca sursă de energie. Cand secreţia de insulină este insuficientă sau când insulina nu-şi îndeplineşte rolul în organism, afecţiunea se numeşte diabet zaharat. Diabetul poate fi ţinut sub control printr-o supraveghere atentă a dietei şi a greutăţii şi prin exerciţii fizice, ca supliment a tratamentului medical. Pentru controlarea glicemiei este nevoie de insulina, adusa din exterior, din moment ce pancreasul nu o produce. Astfel, bolnavul de diabet de tip I fie isi face zilnic injectii cu insulina, fie utilizeaza o pompa de insulina. Prin digestie, unele alimente cu carbohidraţi sunt transformate în zahăr mai repede decat altele. Acestea au un indice glicemic mai înalt. Diabetul zaharat tip 2 este cea mai comuna forma de diabet si afecteaza 90-95% dintre suferinzii de diabet.

Diabetul zaharat tip 2 se datorează rezistenţei crescute la insulină a ţesuturilor, însoţită de scăderea secreţiei de insulină. Lipsa de răspuns la insulină a ţesuturilor este cauzata, cel mai probabil, de modificarea receptorului pentru insulină de pe membrana celulară. Diabetul tip 2 este tratat cu medicamente pe perioada lunga, necesitând aportul extern de insulină doar din momentul în care tratamentul oral nu mai este eficient în controlul concetraţiei glucozei sanguine (tipul 2 este caracterizat printr-o insulinemie ridicată (ca efect compensatoriu), ceea ce duce, în timp, la epuizarea capacităţii endogene de secreţie.

Diabetul gestational este diabetul care apare la unele femei in timpul sarcinii din cauza insuficientei organismului de a secreta insulina in cantitati necesare pentru a mentine in limite normale o glicemie (cantitatea de glucoza din sange). Glicemia creste de obicei intre saptamanile 24 si 28 de sarcina.  Diabetul gestational este diferit de celelalte tipuri de diabet, prin faptul ca apare in timpul sarcinii si dispare dupa nastere. Acest tip de diabet este factor de risc pentru aparitia hipertensiunii in timpul sarcinii. Copilul poate avea greutate crescuta la nastere, lucru care complica nasterea naturala. Femeile care au avut diabet gestational in timpul unei sarcini au risc crescut de a face diabet si la sarcinile urmatoare, si au risc mare de a dezvolta diabet de tip II la mai putin de 5 ani de la nastere.

 Factori de risc diabet de tip 1:

- regimul sedentar de viaţă şi abundenţa calorică a dietei moderne, fapt ce conduce la obezitate sau la indici ai masei corporale ridicaţi

- fumatul - o mărire a nivelului de colesterol, tensiune (presiunea) arterială înaltă.

- factorii ereditari, genetici

- factorii de mediu

 -consumul de lapte de vaca sau produse de lapte la sugarul mic

 Cercetarile sugereaza ca albumina din laptele de vaca ar duce la aparitia unor anticorpi care, prin reactivitate incrucisata, afecteaza in cele din urma celulele beta pancreatice si astfel contribuie la aparitia diabetului zaharat.

 In aparitia diabetului de tip 2, cei mai importanti factori sunt:

greutatea corporala excesiva 

 Sedentarismul

stresul psihic excesiv

abuzul alimentar, respectiv excesul de produse zaharoase Diabetul gestational 

 Factori de risc in diabetul gestational :

- mama cu hipertensiune arteriala 

- copil cu greutate mare la nastere (mai mare de 4 kilograme)

- multiple avorturi spontane in antecedente 

- copil mort la nastere fara o cauza anume.

 Tratament:

Diabetul zaharat de tip 1 apare in special la copii si tineri si necesita intotdeauna tratament cu insulina, deoarece pancreasul nu o mai poate produce. Din acest motiv se mai numeste si diabet insulino-dependent.

Diabetul zaharat de tip 2 apare de obicei la adultii de varsta mijlocie (40 de ani) sau mai tarziu, mai cu seama la persoane supraponderale. In acest caz, organismul continua sa produca insulina, dar aceasta nu isi poate indeplini rolul in mod normal. Acest al doilea tip de diabet nu necesita de regula tratament cu insulina, fapt pentru care s-a si numit diabet zaharat non-insulino-dependent. 

Tratament pentru diabetul gestational:

La majoritatea gravidelor cu diabet gestational exercitiile fizice si dieta mentin glicemia in limite normale. Daca glicemia nu este tinuta in limite este necesara terapia cu insulina. Gravida trebuie instruita cu privire la modul de administrare a insulinei.  Complicatiile diabetului gestational au o frecventa mai mare de aparitie in cazul in care fatul creste in greutate mai mult decat in mod obisnuit. Greutatea fatului se evalueaza ecografic. In cazul in care ecografia indica o greutate crescuta a fatului poate fi necesara terapia cu insulina.

Simptome:

Simptomele diabetului zaharat sunt diferite de la caz la caz. In general, diabetul se caracterizeaza prin cresterea peste normal a concentratiei de glucoza in sange (hiperglicemie), cu sau fara eliminarea de zahar prin urina (glicozurie).

Alte simptome sunt:

- setea excesiva cu aport crescut de apa

- eliminarea de urina in cantitati mari

- foamea excesiva cu ingestia de alimente in cantitati mari

Aceste trei simptome, cunoscute in terminologia medicala ca polidipsie, poliurie si respectiv polifagie, sunt in general cauzate de hiperglicemie.

 Complicatiile care apar in diabet:

Persoanelor care sufera de diabet le pot fi afectate, in timp, inima, vasele sangvine, ochii, rinichii, nervii.

Retinopatia diabetica este o cauza importanta a orbirii si apare ca urmare a afectarii vaselor mici de la nivelul retinei la persoanele cu diabet. Dupa 15 ani de boala, aproximativ 2% dintre bolnavii de diabet orbesc, iar 10% dintre ei sufera de diferite tulburari de vedere. Neuropatia diabetica reprezinta afectarea nervilor si apare la aproximativ 50% dintre bolnavii de diabet. Aceasta duce la scaderea sensibilitatii dureroase, tactile, termice in anumite parti ale corpului, afecteaza capacitatea de miscare si forta musculara a persoanelor cu diabet. Cel mai frecvent sunt afectate picioarele, neuropatia contribuind la aparitia ulcerelor, infectiilor si deformarilor osoase si articulare.

Insuficienta renala este o alta complicatie care poate aparea in diabet. Din cauza insuficientei renale mor 10%-20% dintre bolnavii de diabet.

Riscul bolilor de inima si al infarctului creste la persoanele cu diabet. 50% dintre bolnavii de diabet mor din cauza bolilor de inima si infarctului.

Cauze naturale. Pe parcursul a multor milioane de ani, organismul nostru s-a obisnuit cu aer proaspat, alimente naturale si miscare zilnica regulata. In ultima perioada, stilul nostru de viata s-a schimbat in mod drastic. Ocupatiile actuale sedentare si stationare, utilizarea mijloacelor de transport, mediul poluant, consumul substantelor nocive, radiatiile electrice, ultravioletele si altele, dauneaza mult vitalitatii si starii noastre de sanatate. Deoarece Pamantul nu mai este cel de odinioara si stilul nostru de viata nu mai este natural. In ultimii 100 de ani poluarea mediului a crescut de mai multe sute de ori, ceea ce influenteaza direct starea sanatatii noastre. Elementele esentiale ale organismului nostru sunt substante minerale si oligolelemente. Poluarea solului, apei si aerului a daunat atat de mult compozitiei substantelor minerale, incat in zilele noastre nu se mai regasesc in natura la fel cum erau in urma cu un secol.

Tratament naturist

Astazi in lume exista deja numeroase suplimente nutritive exceptionale. Pe parcursul utilizarii produselor de calitate, sute de mii de oameni relateaza despre ameliorarea bolilor sau despre vindecari spectaculoase.

Produse recomandate ca adjuvant in tratamentul diabetului:

Olimpiq StemXCell 175% SL - 1+1 capsule pe zi

Flavin 7 Sirop - 20 ml pe zi in 2 prize, inainte de masa

Flavin Hidrogen - 50-100 ml pe zi in 2 prize, inainte de masa

Flavin Glabridin - 50-100 ml pe zi in 2 prize, inainte de masa

Flavin Slim - 3 capsule pe zi

PVG Ganoderma Lucidum - 1-2 capsule pe zi

Amino Arginin - 1-2 capsule pe zi, inainte de masa

Inulion - 1-2 capsule pe zi

Germeni de varza creata - 3 capsule pe zi

Crom - 1 capsula pe zi

 



Puncte Bonus: 35
219 Ron

Buc


Slim Flavin 100 capsule

Slim Flavin 100 capsuleInca de la descoperirea efectelor benfice ale flavo ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 37
231 Ron

Buc


Olimpiq Jubileum SXC SL 250% 120/120
Transport Gratuit

Olimpiq Jubileum SXC SL 250% 120/120 capsuleUn produs revolutionar, la fel ca si celelalte produse din gama, insa acesta este dedicat speci ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 175
1081  865 Ron

Buc


Pvg Ganoderma Lucidum 250 capsule

PVG GANODERMA LUCIDUM Omenirea cuno ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 37
223 Ron

Buc


Pvg Ganoderma Lucidum 100 capsule

PVG Ganoderma Lucidum100 capsulePVG Ganoderma Lucidum, una dintre cele mai cunoscute si eficiente ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 16
104 Ron

Buc


Amino Arginin 250 capsule

Arginina apartine grupei aminoacizilor semiesentiali, adica atunci cand in organism este nevoie de multa arginina (de exemplu in perioada cresterii), atunci este necesara suplimentarea externa. Amino Arginin are efe ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 34.7
204 Ron

Buc


Amino Arginin 100 capsule

Amino Arginin100 capsuleArginina apartine grupei de amino ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 17.4
103 Ron

Buc


Germeni de Varza creata 250 capsule

  Acest produs nu mai face parte din oferta Vita Crystal Varza de Bruxelles este considerata o minunata inovatie a horticultorilo ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: Indisponibil
125 Ron

Buc


Germeni de Varza creata 100 capsule

  Acest produs nu mai face parte din oferta Vita Crystal Germenii de varza cre ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: Indisponibil
59 Ron

Buc


Crom 60 capsule

Crom 60 capsuleCromul este unul dintre mineralele esentia ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 5
45 Ron

Buc


Inulion Forte 120 capsule

Inulion Forte120 capsule Capsula zilnica ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 8.6
53 Ron

Buc


4G Complex 100 capsule

4GComplex Ciuperci Terapeutice100 capsule4G reprezinta un complex de ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 23
135 Ron

Buc


Ciuperca Ganoderma Lucidum 100 capsule

Ciuperca Ganoderma Lucidum100 capsulGanoderma Lucidum ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 23
134 Ron

Buc


Cordyceps Sinensis - Ciuperca Larva Chinezeasca 30 capsule

Cordyceps Sinensis - 30 capsuleCordyceps Sinensis este cu ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 10
58 Ron

Buc

1



promo flavin 7