flavin-7

Cosul meu (0 produse - 0 RON)  
Daca va place acest site votati-ne pe google.

Flavin 7 este anticancerigen

Medicina naturista vine tot mai mult in ajutorul oamenilor, prin crearea de produse menite sa imbunatateasca starea de sanatate a organismului si sa intareasca sistemul imunitar. Un astfel de produs este Flavin 7, disponibil sub forma de capsule sau sirop, care face parte din categoria produselor Flavin, fabricate de Vita Crystal Institute, o firma fondata in anul 1992, de catre Szabo Laszlo, in Ungaria.

Eficienta produsului Flavin 7 si propietatile sale anticancerigene sunt date de continutul bogat de flavonoide, acestea fiind antioxidanti puternici, care ajuta la intarirera imunitatii organismului si inlaturarea radicalilor liberi. De asemenea, protejeaza organismul de actiunea nociva pe care o au radicalii liberi si ajuta la prevenirea afectiunilor pe care acestia le pot produce.

Flavin7 contine flavonoide rosii, extrase din sapte fructe: cirese negre, mure negre, struguri negri, soc, porumbele, prune si coacaze negre. Extrem de important este faptul ca acest produs este natural in totalitate si beneficiaza de un procedeu special de extragere a flavonoidelor, prin cel mai eficient sistem de separare a moleculelor din lume.

Cu ajutorul acestui sistem se pot extrage eficient flavonoidele rosii, recunoscute ca fiind printre cei mai puternici antioxidanti. Prin grija cu care sunt extrase substantele active, acest produs este cu adevarat deosebit, contribuind cu succes la refacerea organismului. Concentratia mare de antioxidanti pe care o contine Flavin 7 ajuta atat la intarirea sistemului imunitar, cat si la eliminarea toxinelor din organism, utilizarea frecventa a acestui produs facand posibila prevenirea cancerului.

Eficienta produsului Flavin 7 in prevenirea cancerului a fost demonstrata de un experiment, realizat de Ember Istvan, director al Facultatii de Medicina Generala a Universitatii de Medicina din Pecs si al Institutului de Sanatate Publica. Acest experimient a constat in injectarea unui numar de soareci si sobolani cu o substanta cancerigena, numite DMBA. In fiecare zi, pentru trei zile, acestor creaturi li s-a administrat DMBA si Flavin 7 si in fiecare zi li s-a recoltat sange pentru analize.

Animalele care au primit atat substanta cancerigena, cat si Flavin 7, nu au inregistrat o dezvoltare a celulelor canceroase, dovedindu-se eficienta produsului Flavin 7, care a eliminat o substanta cancerigena atat de puternica.

Profesorul Ember Istvan nu s-a oprit aici si a realizat un alt experminent, de aceasta data pe animale bolnave, prin introducerea in organismul soarecilor, a mai multor tipuri de tumori periculoase. Animalele care nu au primit Flavin7 au murit in doua, trei saptamani, insa, cele carora li s-a administrat acest produs, au prezentat o incetinire a cresterii tumorii si o prelungire a duratei de viata de cinci ori.

Prin continutul sau de substante nutritive extrase cu mare atentie, produsul Flavin 7 este eficient in prevenirea cancerului si este un foarte bun adjuvant in tratamentul administrat contra cancerului.
promo flavin 7