flavin-7

Cosul meu (0 produse - 0 RON)  
Daca va place acest site votati-ne pe google.

Flavin 7 pentru o minte sanatoasa

Asemeni tuturor produselor fabricate de firma Vita Crystal Research, si produsul Flavin 7 aduce numeroase beneficii organismului, contribuind la eliminarea radicalilor liberi, ale carori actiuni nocive de ameninta sanatatea. Daca tinem cont de faptul ca sistemul nervos este responsabil de echilibrul intern al organismului, atunci pentru a avea un corp sanatos, este important sa avem si o minte sanatoasa. Dupa cum afirma Earl Mindel, autorul cartii "Biblia Vitaminelor", conform unor experimente efectuate, s-a demonstrat rolul vitaminelor in prevenirea sau tratarea afectiunilor psihice.

Datorita faptului ca produsul Flavin 7 contine o cantitate mare de flavonoide, extrase din sapte fructe, respectiv mure negre, struguri rosii, coacaze negre, cirese negre, prune, soc si porumbele, are un efect mult mai puternic decat al unelor vitamine, avand efecte benefice asupra constiintei noastre.

Alimentatia joaca un rol extrem de important in mentinerea sanatatii organismului, insa organismul nostru are nevoie si de substantele nutritive corespunzatoare, pentru a functiona in parametrii optimi. De asemenea, starea de sanatate este influentata de gandire, o atitudine pozitiva, chiar si in fata unei afectiuni grave, linistea sufleteascaa reprezentand secretul procesului de vindecare. Astfel, starea de sanatate depinde de starile sufletesti.

Unele cercetari medicale au descoperit importanta glandelor endocrine in buna functionare a organismului, glandele avand o legatura stransa intre ele. Glandele sunt coordonate de hipofiza, aceasta fiind o glanda endocrina. Hipotalamusul este partea creierului unde sunt asamblate peptidele, acestea fiind substantele chimice corespunzatoare unor emotii pe care noi le traim. Fie ca simtim furie, tristete sau bucurie, pentru fiecare stare emotionala exista o substanta chimica, iar dupa ce aceasta substanta chimica, numita peptida, este asamblata de hipotalamus, este eliberata in circuitul sangelui.

Dupa ce este eliberata, o peptida se deplaseaza catre diferite parti ale corpului si ajunge pe suprafata unei celule, pe care o poate influenta negativ, afectand organismul. O gandire negativa , stresul sau momentele frecvente de incordare pot afecta foarte mult celulele, astfel incat nu vor mai functiona corespunzator. Conform cercetatorilor efectuate de specialistii firmei Vita Crystal Research, produsul Flavin 7 poate avea influente pozitive asupra hipofizei si a hipotalamusului, si, in felul acesta, asupra intregului organism. 

Flavin 7 influenteaza pozitiv si mintea, prin extrasul de flavonoide din cele sapte fructe, pe care il contine. La inceputul secolului al XX-lea, botanistul Jagadis Chandra Bose a cercetat plantele, cu ajutorul unui aparat pe care l-a inventat, numit crescograf, care marea plantele de 10  milioane  de ori.  Folosindu-se de acest aparat, a urmarit dezvoltarea plantelor si a descoperit ca plantele detin un sistem nervos sensibil si au stari emotionale.

Medicul si terapeutul Dorin Dragos a  scris in cartea sa “Plante medicinale pentru tamaduirea sufletului”, starile emotionale caracteristice plantelor. Plantele ne pot ajuta sa influentam pozitiv starile negative pe care le avem, astfel, Flavin 7, prin extrasul din fructe rosii pe care il contine, ne ajuta sa ne imbunatatim gandirea si sa inlaturam gandurile negative. Indienii, prin medicina naturista, numita Ayuverdica, se foloseau de plantele medicinale pentru a-si induce anumite stari benefice organismului, obtinand bune rezultate.

Produsul Flavin 7 poate induce urmatoarele stari benefice unui echilibru sufletesc: starea de claritate, de stapanire de sine, de naturalete, de profunzime, de discernamant, de intuite, de incredere in sine, de perspicacitate, intelepciune, libertate, dinamism, sau de rabdare. Persoanele care consuma Flavin 7 pot capata mai multa incredere in fortele proprii, pot fi perseverente si se pot simti mult mai puternice in interior. Toata starile negative, de neliniste, ingrijorare, frica, lipsa de increde in sine, sau tristete, care afecteaza sanatatea si pot duce la aparitia unor afectiuni grave, pot fi eliminate.

Starile induse de Flavin 7 contribuie la mentinerea unei minti sanatoase si a unui organism sanatos, prin inlaturarea starilor negative si determinarea starilor emotionale armonioase, din care atitudinea pozitiva este de nelipsit.
promo flavin 7