flavin-7

Cosul meu (0 produse - 0 RON)  
Daca va place acest site votati-ne pe google.

Fruit Cafe

Fruit Cafe este un produs din fructe nu este ceai, dar nu este nici cafea simpla. Fruit Cafe este un produs special din fructe, preparat cu ajutorul unui aparat expresso de cafea, se obtine o infuzie care contine substante active din fructe si semintele lor. Rezultatul: o infuzie revigoranta, purpurie, cu gust fermecator, cu efect energizant si vitalizant.

Fruit Cafe este recomandat persoanelor care sufera de boli cardiovasculare, hipertensivi, cu efecte benefice asupra circulatiei, poate fi consumat atat de gravide cat si de copii deoarece nu contine cofeina. Bucurati-va de aromele deosebite ale Fruit Cafe: Fruit Cafe Aloe, Fruit Cafe Classic, Fruit Cafe Hibiza.


 

10 motive pentru care vă veţi îndrăgosti la prima vedere de Fruit Café® şi pentru care Fruit Café® este unic în întreaga lume

1. Acest produs din fructe nu este ceai, dar nu este nici cafea simplă. Este un produs special din fructe. Preparat cu ajutorul unui aparat expresso de cafea, se obtine o infuzie care contine substante active din fructe şi semintele lor, care până acum nu au fost valorificate în acest mod. Rezultatul: o infuzie revigorantă, purpurie, cu gust fermecător, cu efect energizant şi vitalizant.

2. Obţinut din seminţe şi coji de fructe uscate. Semintele şi cojile fructelor uscate la soare, fără conservanti, mentin perfect acele substante active care protejează sănătatea şi sunt importante pentru organism. Utilizând acest produs deosebit, beneficiem cu sigurantă de calitatea fructelor proaspete şi în plus este asigurată şi doza zilnică de vitamine. Sâmburii de struguri continuti şi de Fruit Café reprezintă componenta cea mai căutată în industria cosmetică datorită efectelor de regenerare şi de eliminare a ridurilor la nivelul pielii.

3. Efectul înviorător al fructelor, fără cofeină. Inimitabilul Fruit Café poate fi numit cu uşurinţă şi "cocktail-ul de vitamine pentru creier". Continutul de extract de sâmburi de struguri şi fructoza, ajungând aproape instantaneu la nivel cerebral, ajută şi amplifică functionarea creierului. Având absorbtie rapidă (2-4 minute), vitaminele şi antioxidantii din fructe ajung în diverse zone ale organismului. Este cu adevărat revigorant, înviorător, cu efect pozitiv şi tonifiant asupra organismului fără efecte secundare dăunătoare. Pentru efort intelectual intens, Fruit Café este într-adevăr cea mai bună solutie.

4. Cafeaua dvs. într-o baie de fructe. Dacă totuşi nu puteţi să renuntati la cafeaua de dimineaţă, puteţi adăuga cantitatea dorită din aceasta înainte de fierbere sau la servire. Astfel cofeina va fi pentru prima dată în lume în cel mai bun mediu.

5. Pentru copii, bolnavi şi sportivi. Fruit Café, datorită componentelor sale antioxidante, se poate recomanda şi pacienţilor cu probleme cardiovasculare, fiind foarte indicat mai ales pentru hipertensivi. Deoarece nu contine cofeină, poate fi consumat şi de către gravide şi copii. În acest fel, putem beneficia cu toţii de această plăcere şi senzatie sănătoasă de revigorare.

6. Nu este necesară îndulcirea. Contine fructoză naturală, ceea ce îi conferă un gust plăcut, făcându-l să fie suportat şi de către persoanele cărora nu le place gustul amar-acrişor al infuziei de fructe, iar în plus, îl face accesibil şi consumabil chiar şi de către diabetici.

7. Fără conservanţi. Toate variantele Fruit Café se produc în întregime din componente de bază naturale, fructe cultivate în zone nepoluate. Nu contine conservanti, arome artificiale, potentatori de arome, coloranti.

8. Se poate consuma în orice perioadă a zilei. Pe lângă efectul benefic asupra circulatiei, Fruit Café nu încarcă deloc organismul, de aceea îl putem consuma chiar şi înainte de culcare. Nu există limită de cantitate.

9. Produs Maghiar. Nou Brevet mondial!

10. Creat fără arome artificiale. Diferitele combinatii dau aroma autentică naturală şi nu contin nici un fel de aromă artificial (ca de exemplu, ceaiurile de fructe). Arome noi vor apărea în curând.

 Prepararea Fruit Café:

În expresso sau în tradiţionalul filtru de cafea, se pune mai întâi conţinutul plicului 2 (doi) apoi plicul 1 (unu) se adaugă peste acesta.

Din conţinutul acestor 2 plicuri se pot obţine 4 porţii de Fruit Café. Pentru prepararea produsului este necesară temperatură şi presiune ridicată!

 
promo flavin 7