flavin-7

Cosul meu (0 produse - 0 RON)  




Daca va place acest site votati-ne pe google.

HIPERACIDITATE GASTRICA

Hiperaciditatea gastrica reprezeinta o crestere exagerata a aciditatii gastrice (în special al acidului clorhidric) ceea ce produce arsuri si tulburari digestive. Hiperaciditatea survine în gastrita alcoolică, ulcerul gastri. Aciditatea gastrica este o afectiune cauzata de existenta unui dezechilibru intre mecanismele de secretie a acidului în stomac si mecanismele de protectie a acestuia. Stomacul secretă un acid care ajuta procesul de digestie, dar cand glandele gastrice produc acid in exces, apare fenomenul cunoscut sub numele de aciditate, mai precis hiperaciditate gastrica. In cadrul acidităţii se produce o miscare a sucurilor gastrice din stomac inspre esofagul inferior, fiind vorba de o situaţie care apare, indeosebi,  cand continutul de acid clorhidric se deplaseaza in sus, catre esofag şi provoacă disfuncţionalitati ale acestuia.

Simptome:

- senzatii de arsura

-durere la stomac care survin cam la o ora dupa masa

- senzatia frecventa de foame

- durerea constanta în abdomen

-regurgitare

- greata

- gust amar in gura

- varsaturi

-scaderea poftei de mancare

De asemenea, poate aparea si fenomenul de piroza, adica o senzatie de arsura în piept, in spatele sternului si in gat, determinata de iritaţia esofagului. Acest fenomen apare imediat după masă si poate fi agravat de creşterea presiunii intra-abdominale. Aciditatea gastrica este asociata si cu dispepsia, o senzaţie de durere sau arsură simţită în abdomenul superior, descrisă de multe ori ca o înţepătură în intestin. Această tulburare mai poate aparea din cauza consumului excesiv de alcool sau în urma consumului de alimente bogate în grasimi, mancăruri de la fast food, prajeli sau alimente foarte condimentate. Hiperaciditatea se poate declansa si daca stomacul este tinut gol pentru mult timp sau daca se obisnuieste omiterea micului dejun. 

Cauzele hiperacidităţii:

- Dieta acidă

- Emoţii negative

- Alimente incompatibile. Chiar şi cele mai alcaline alimente pot genera aciditate dacă sunt consumate împreună cu alimente incompatibile. De exemplu, alimentele care conţin glucide au nevoie de sucuri digestive alcaline in timp ce proteinele se digera la un pH acid.

Prevenire

Pentru prevenirea hiperacidităţii este evitarea consumului exagerat de alcool sau de alimente condimentate. Consumul de mere, pepene şi banane si evitarea mancărurilor prajite, a muraturilor şi a alimentele iuti sau condimentate. Stabilirea si respectarea unui program de masa, consumul mare de apa. Renuntarea la usturoi, ceapa, piper, ridichi si varza. Consumul de legume verzi cu frunze. Renuntarea la tigari.


Reguli pentru a asigura compatibilitatea alimentară şi a evita aciditatea:

- Fructele se consuma inainte de masa cu cel putin 30 de minute sau constituie o masa separata

- dulciurile nu se consuma după masa

- Laptele este un aliment complex si greu de digerat. Trebuie baut cald şi eventual condimentat. Este bine să nu fie combinat cu niciun alt aliment

- Nu se bea apa rece la masa sau după masă, ci doar apa fierbinte

Cauze naturale. Pe parcursul a multor milioane de ani, organismul nostru s-a obisnuit cu aer proaspat, alimente naturale si miscare zilnica regulata. In ultima perioada, stilul nostru de viata s-a schimbat in mod drastic. Ocupatiile actuale sedentare si stationare, utilizarea mijloacelor de transport, mediul poluant, consumul substantelor nocive, radiatiile electrice, ultravioletele si altele, dauneaza mult vitalitatii si starii noastre de sanatate. Deoarece Pamantul nu mai este cel de odinioara si stilul nostru de viata nu mai este natural. In ultimii 100 de ani poluarea mediului a crescut de mai multe sute de ori, ceea ce influenteaza direct starea sanatatii noastre. Elementele esentiale ale organismului nostru sunt substante minerale si oligolelemente. Poluarea solului, apei si aerului a daunat atat de mult compozitiei substantelor minerale, incat in zilele noastre nu se mai regasesc in natura la fel cum erau in urma cu un secol.

Tratament naturist

Astazi in lume exista deja numeroase suplimente nutritive exceptionale. Pe parcursul utilizarii produselor de calitate, sute de mii de oameni relateaza despre ameliorarea bolilor sau despre vindecari spectaculoase.

Produse recomandate ca adjuvant in tratamentul hiperaciditatii gastrice:

Flavin 7 Sirop - 20 ml pe zi in 2 prize, inainte de masa

Flavin Hidrogen - 50-100 ml pe zi in 2 prize, inainte de masa

PVG Ganoderma Lucidum - 1-2 capsule pe zi

Medicannabis ulei - 2 ml de 2 ori pe zi

Medicannabis capsule - 1-2 capsule pe zi

Germeni de lucerna - 3 capsule pe zi

Iarba Changa (Stonebreaker) - 3 capsule pe zi

 



Puncte Bonus: 35
219 Ron

Buc


Pvg Ganoderma Lucidum 250 capsule

PVG GANODERMA LUCIDUM Omenirea cuno ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 37
223 Ron

Buc


Pvg Ganoderma Lucidum 100 capsule

PVG Ganoderma Lucidum100 capsulePVG Ganoderma Lucidum, una dintre cele mai cunoscute si eficiente ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 16
104 Ron

Buc


Medicannabis ulei 200 ml

Medicannabis ulei - Canbis Sativa200 mlCanabis Sativa - s ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 22
136 Ron

Buc


Germeni de Lucerna 250 capsule

Conform tradiţiei, primii care au cultivat lucernă au fost arabii, în urmă cu două mii de ani şi ei au numit-o părintele tuturor alimentelor. În me ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 20
126 Ron

Buc


Germeni de Lucerna 100 capsule

Germeni de Lucerna100 capsule250 capsuleGermenii de lucerna ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 11.9
65 Ron

Buc


Puncte Bonus: 15
108 Ron

Buc

1



promo flavin 7