flavin-7

Cosul meu (0 produse - 0 RON)  




Daca va place acest site votati-ne pe google.

LEUCEMIE

Leucemia este o boala de sange caracterizata prin acumularea sau proliferarea necontrolata, in maduva osoasa, a celulelor care se afla la originea globulelor albe, numite celule precursoare. Aceste celule tinere, immature, invadeaza maduva osoasa si impiedica fabricarea normala a celulelor sangvine. Sangele este format dintr-un fluid care poarta denumirea de plasma si trei tipuri de celule sangvine.Fiecare tip de celula prezinta functii diferite de celalalte: leucocitele au rol in apararea organismului impotriva unor infectii si alte afectiuni. Hematiile transporta oxigenul de la nivelul plamanilor la nivelul tesuturilor si conduc dioxidul de carbon format in organism. Hematiile au rolul de a colora sangele in rosu. Placutele sangvine (trombocitele) au rol in coagularea sangelui, deci controleaza sangerarea. Celulele sangvine se formeaza in maduva hematogena, zona spongioasa din interiorul oaselor plate. Celule sangive immature se numesc blastocite. Cand se dezvolta celulele leucemice,organismul produce un numar foarte mare de celule anormale.In majoritatea tipurilor de leucemie,celulele anormale sunt cele din randul leucocitelor.Celulele maligne arata,in general,diferit de celulele normale sangvine si nu functioneaza corespunzator.

Leucemia se clasifică după două criterii:

După progresie

-leucemie acută în care celulele anormale din sânge sunt celule tinere, imature (blaşti). Aceste celule nu au o activitate normală, se inmultesc rapid şi boala progresează imediat. Leucemia acută necesită tratament agresiv.

-leucemie cronică în care sunt implicate mai multe celule mature din sânge. Aceste celule se divid mai lent şi funcţionează normal pentru o perioadă. Unele forme de leucemie cronică evoluează fără semne sau simptome şi poate rămâne nediagnosticată ani de zile.

După tipul celulelor afectate

-leucemia limfocitară în care sunt implicate celulele limfoide sau limfocitele care formează ţesutul limfatic. Acest ţesut este parte a sistemului imun şi se găseşte în diferite părţi ale corpului, inclusiv ganglioni, splină, amigdale.

-leucemia mieloidă care afectează celulele mieloide. Linia de celule mieloide include celule din care ulterior se dezvoltă celulele roşii, albe şi cele producătoare de plachete sangvine.

Cele mai importante forme de leucemie sunt leucemia mieloidă acută, care apare atât la copii, cât şi la adulţi, leucemia acută limfocitară - cea mai comună formă de leucemie la copii (80% din cazurile de leucemie la copii), leucemia limfocitară cronică. Această formă afectează mai ales adulţii. Se asociază cu anomalia cromozomială denumită cromozom Philadelphia. Şi această formă poate fi asimptomatică ani de zile.


LEUCEMIA ACUTA:

Clasificarea citologica permite individualizarea a doua tipuri deleucemii acute:

-Leucemiile acute limboblastice sau LAL

-Leucemiile acute nelimfoblastice sau LANL

Clinic:

-paloare, astenie,dispnee de efort (prin anemie)

-Infectii repetate si febra (prin granulopenie)

-Purpura si hemoragii mucoase

-adenopatii

-Splenomegalie

-Dureri osoase: violente, difuze, predominante la nivelul diafizelor proximale

-Afectarea gonadelor

-Afectarea cutanata si gingivala

Aceste simptome se asociaza in mod diferit in functie de gravitatea bolii.

Clasificarea leucemiilor acute limfoblastice

a)LAL tip 1:

-cea mai frecventa la copil

-limboblastii au nucleu rotund, fara nucleol si citoplasma putin abundenta

b)LAL tip 2

-frecventa la adult

-limbfoblastii au nucleu neregulat, cu nucleol si citoplasma abundenta

c)LAL tip 3

-apar celulele Burkitt (cea mai rara)

-limfoblastii au nucleu regulat, au nucleol si citoplasma abundenta foarte bazofila si asemanatoarea celulor Burkitt

-sunt de tip B

LEUCEMIA CRONICA

Clinic:

-Splenomegalie cel mai frecvent izolata si adenopatii

-Celelalte simptome pot traduce fie o complicatie, fie o evolutivitate a LMCA

Factori de risc:

Cauzele aparitiei leucemiei nu sunt inca foarte bine cunoscute. Totusi, au fost identificati unii factori care ar putea favoriza, in anumite circumstante, producerea unei leucemii. De exemplu terapia pentru cancer. Pacienţii care suferă de o anumită formă de cancer pentru care se tratează cu chimio sau radioterapie prezintă un risc foarte crescut de a dezvolta leucemie după câţiva ani. Alti factori de risc ar putea fi anomaliile genetice. Leucemia nu se transmite de obicei genetic, dar există rare cazuri în ceea ce privește leucemia limfatică cronică.

-expunerea la radiaţii sau la unele substanţe chimice (cum ar fi benzen, fum de ţigară, gaze industriale). Totuşi, majoritatea oamenilor care sunt expuşi la aceşti factori de risc nu fac leucemie şi mulţi dintre cei cu leucemie nu au fost expuşi acestor factori de risc.
-tratamente anterioare cu medicamente anticanceroase

Simptome:

Celulele leucemice sunt celule anormale care nu pot functiona precum cele normale.Ele nu pot apara organismul impotriva infectiilor, din aceasta cauza persoanele afectate de leucemie sunt afectate des de infectii si prezinta febra.

Manifestările clinice diferă în funcţie de fiecare formă în parte, dar printre cele mai frecvente simptome putem enumera:

-oboseală persistentă

-pierderea apetitului

-pierdere în greutate

-ganglioni măriţi şi duri, ficat şi splină mărite

-dispnee la eforturi progresiv mai mici

-sângerări la leziuni minime

-pete mici roşii pe piele

-transpiraţii excesive mai ales nocturne

-dureri osoase

Severitatea semnelor şi simptomelor depinde de numărul celulelor sangvine afectate. In leucemia acuta, simptomele apar si se inrautatesc foarte repede. Persoanele cu aceasta afectiune merg la medic deoarece se simt foarte rau. In leucemia cronica, simptomele pot sa nu apara chiar o perioada mai lunga de timp. In leucemia acuta, celulele anormale se pot colecta in creier sau in maduva spinarii. Simptomele pot fi dureri de cap,varsaturi, confuzii, pierderea controlului asupra muschilor si convulsii. Celulele leucemice se pot colecta de asemenea la nivelul testiculelor care se pot umfla. Unii pacienti prezinta eriteme la nivelul ochilor sau pielii. Leucemia afecteaza totodata tractul digestiv, rinichii, plamanii sau alte organe. In leucemia cronica, celulele anormale se colecteaza gradual, in parti diferite ale organismului.

Tratamentul leucemiei acute:

-chimioterapia cu o serie de medicamente, utilizate in tratamentul cancerului. Este tratamentul uzual intr-o forma de leucemie acuta.

Acest tratament este efectuat in trei faze:

- inductia: sefolosesc doze mari de medicamente foarte puternice, care se administreaza pe o perioada de sapte-zece zile;

- consolidarea:  scopul acestei faze a tratamentului este acela de distruge celulele care au mai ramas;

- mentinerea:  previne reaparitia celulelor canceroase. Se vor administra doze mai mici de medicamente pe o perioada de doi-trei ani. Acest stadiu al terapiei poate presupune si un transplant de maduva osoasa (transferul de maduva osoasa de la un donator la un primitor).


Tratamentul formei cronice

Desi forma acuta a leucemiei are nevoie de tratament imediat, in forma cronica nu este intotdeauna nevoie de administrarea unui tratament rapid. De obicei evolueaza intr-un mod mult mai lent decat forma acuta.

- perioada de expectativa vigilenta: uneori tratamentul nu este necesar in primele etape ale formei de leucemie cronica limfoida;

- transplantul de celule stem:   daca este gasit un donator, medicatia administrata va distruge celulele canceroase si va face loc pentru celulele sanatoase din sangele primit de la donator. Celulele pot fi din maduva osoasa, cordonul ombilical sau sange

- terapia biologica: administrarea de interferon-alfa si imatinib, care cresc capacitatea proprie a organismului de a lupta impotriva cancerului

- radioterapia:  utilizarea radiatiilor distruge celulele canceroase;

- chimioterapia:  distruge celulele canceroase cu ajutorul medicamentelor;

 - tratamentul infectiilor: in cazul leucemiei cronice, organismul nu mai este capabil sa lupte impotriva infectiilor; se vor urmari cu atentie toate semnele care pot indica prezenta unei infectii, cum ar fi, pneumonia, infectii micotice sau zona zoster;

Cauze naturale. Pe parcursul a multor milioane de ani, organismul nostru s-a obisnuit cu aer proaspat, alimente naturale si miscare zilnica regulata. In ultima perioada, stilul nostru de viata s-a schimbat in mod drastic. Ocupatiile actuale sedentare si stationare, utilizarea mijloacelor de transport, mediul poluant, consumul substantelor nocive, radiatiile electrice, ultravioletele si altele, dauneaza mult vitalitatii si starii noastre de sanatate. Deoarece Pamantul nu mai este cel de odinioara si stilul nostru de viata nu mai este natural. In ultimii 100 de ani poluarea mediului a crescut de mai multe sute de ori, ceea ce influenteaza direct starea sanatatii noastre. Elementele esentiale ale organismului nostru sunt substante minerale si oligolelemente. Poluarea solului, apei si aerului a daunat atat de mult compozitiei substantelor minerale, incat in zilele noastre nu se mai regasesc in natura la fel cum erau in urma cu un secol.

Tratament naturist

Astazi in lume exista deja numeroase suplimente nutritive exceptionale. Pe parcursul utilizarii produselor de calitate, sute de mii de oameni relateaza despre ameliorarea bolilor sau despre vindecari spectaculoase.

Produse recomandate ca adjuvant in tratamentul Leucemiei:

Olimpiq StemXCell 50% sau Olimpiq StemXCell 175% - 1+1 capsule pe zi

Flavin 7 Sirop - 20 ml pe zi in 2 prize, inainte de masa

Flavin Hidrogen - 50-100 ml pe zi in 2 prize, inainte de masa

Cyto Flavin - 2 capsule de 3 ori pe zi

PVG Ganoderma Lucidum - 1-2 capsule pe zi

Rezveratrol Forte - 1-2 capsule pe zi

Vitamina C Ester - 1 capsula pe zi

Vitamina D - 1 capsula pe zi

Vitamina B6 - 1 capsula pe zi




Puncte Bonus: 35
219 Ron

Buc


Cyto Flavin 90 capsule

Cyto Flavin90 capsuleCyto Flavin complex de bioflavonoide ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 22
136 Ron

Buc


Olimpiq Jubileum SXC 250% 120/120
Transport Gratuit

Olimpiq Jubileum SXC 250% 120/120Olimpiq Jubileum SXC 250% 120/120- Remediu natural de multiplicare si protejare a celulelor stem din ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 146
869  695 Ron

Buc


Olimpiq SXC CC Jubileum 250%
Transport Gratuit

Olimpiq SXC CC Jubileum 250% 60/30 capsule  Intr-o ora putem avea cu 250% mai multe celule stem in organism ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 102
594  475 Ron

Buc


Olimpiq Jubileum SXC 200% - 60/60 cps

Olimpiq Jubileum SXC 200% - 60/60 capsuleOlimpiq Jubileum SXC 200% - 30/30 capsule - administrare 1 lun ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 82
494  395 Ron

Buc


Olimpiq SXC Jubileum 200% 30/30 cps

Olimpiq SXC Jubileum 200% 30/30 cpsPachet Olimpiq SXC Jubileum 200% 30/30 cps - administrare 1 lunaPachet Olimpiq SXC Jubileum 20 ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 44
269  215 Ron

Buc


Pvg Ganoderma Lucidum 250 capsule

PVG GANODERMA LUCIDUM Omenirea cuno ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 37
223 Ron

Buc


Pvg Ganoderma Lucidum 100 capsule

PVG Ganoderma Lucidum100 capsulePVG Ganoderma Lucidum, una dintre cele mai cunoscute si eficiente ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 16
104 Ron

Buc


Vitamina B6 60 capsule

Vitamina B660 capsuleVitamina B6 este o vitamina hidrosol ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 5
46 Ron

Buc


Vitamina C Ester 100 capsule

Vitamina Chester C100 capsuleVitamina C este una dintre c ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 16
100 Ron

Buc


Vitamina D 100 capsule

Vitamina D100 capsuleVitamina D este o vitamina liposolub ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 10
59 Ron

Buc


Rezveratrol Forte 100 capsule

Rezveratrol Forte100 capsule Rezveratrolu ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 23
134 Ron

Buc


Rezveratrol Forte 250 capsule

Rezveratrolul este un antibiotic vegetal, din grupa de substante numite fitoalexine, care se gaseste in coaja strugurelui rosu si in vinurile rosii. ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 49.5
290  232 Ron

Buc


Flavin77 Cyto 500 ml

Flavin 77 - Cyto500 mlBioflavonoidele si studiul acestora, beneficii ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 93
572  458 Ron

Buc

1



promo flavin 7