flavin-7

Cosul meu (0 produse - 0 RON)  
Daca va place acest site votati-ne pe google.

MIOPIE

Miopia este cauzată de creşterea puterii de refracţie a ochiului şi alungirea globului ocular, ca urmare a privitului obiectelor de aproape (mai ales în timpul scrisului şi cititului). Bolnavul miop nu vede bine de la distanţă şi de aceea el trebuie să apropie obiectele de ochi şi să strângă pleoapele. Corecţia miopiei se face cu ochelari cu lentile divergente (-).

Grade de miopie:

-mica, pana la 3 dioptrii

- medie, intre 3-6 dioptrii

- mare, intre 6-8 dioptrii

- forte, peste 8 dioptrii

Clinic, exista trei categorii de miopie:

a) miopia simpla (tulburare de refractie)

b) miopia degenerativa (miopia boala)

c) miopia maligna. 

d) miopia axiala

Cauze:

Cele mai multe cazuri de miopie sunt generate de o modificare a formei globului ocular. La pacientii normali este rotund, iar la cei cu miopie are forma unui ou. Miopia, este de obicei, mostenita.  Miopia mai este provocata si de activitatile care implica folosirea pentru un timp indelungat a vederii de aproape, cum ar fi cititul sau vizionarea programelor de televiziune de la o distanta prea mica.

In afara de aceste modificari ale formei globului ocular, mai exista cateva cauze rare de miopie. Acestea sunt: 

- miopia patologica - o boala in care polul posterior al globului ocular continua sa se dezvolte dupa ce a atins dimensiunile fiziologice (dimensiunile globului ocular la care vederea este clara) 

- miopia secundara apare ca urmare a altor boli sau situatii patologice cum ar fi nasterea prematura (nasterea inainte de implinirea celor 9 luni de sarcina) 

- pseudomiopia sau miopia brusc instalata este o situatie in care miopia se agraveaza rapid din cauza unei alte boli, cum ar fi diabetul zaharat necontrolat prin dieta sau medicamente. 


Persoanele care au un grad inalt de miopie, conditie cunoscuta sub denumirea de miopie severa, au un risc crescut pentru dezlipirea de retina sau glaucom (cresterea tensiunii in interiorul globului ocular).

Simptome:
- dificultati in vederea obiectelor situate la distanta
- reducerea performantelor scolare sau sportive
- cefalee

- deplasari ale globilor oculari,

-strabism

-oboseala in timpul sofatului, efectuarii de activitati sportive sau a privirii la distanta

-copiii de obicei se plang ca nu vad la tabla la scoala.

Factori de risc:

- istoric familial (mai multe persoane cu miopie intr-o familie).
- sexul feminin

-prematurii, in special cei care au retinopatie de prematuritate, au un risc crescut. Exista boli mostenite ale ochiului sau alte afectiuni care pot creste riscul de imbolnavire.

Cauze naturale. Pe parcursul a multor milioane de ani, organismul nostru s-a obisnuit cu aer proaspat, alimente naturale si miscare zilnica regulata. In ultima perioada, stilul nostru de viata s-a schimbat in mod drastic. Ocupatiile actuale sedentare si stationare, utilizarea mijloacelor de transport, mediul poluant, consumul substantelor nocive, radiatiile electrice, ultravioletele si altele, dauneaza mult vitalitatii si starii noastre de sanatate. Deoarece Pamantul nu mai este cel de odinioara si stilul nostru de viata nu mai este natural. In ultimii 100 de ani poluarea mediului a crescut de mai multe sute de ori, ceea ce influenteaza direct starea sanatatii noastre. Elementele esentiale ale organismului nostru sunt substante minerale si oligolelemente. Poluarea solului, apei si aerului a daunat atat de mult compozitiei substantelor minerale, incat in zilele noastre nu se mai regasesc in natura la fel cum erau in urma cu un secol.

Tratament naturist

Astazi in lume exista deja numeroase suplimente nutritive exceptionale. Pe parcursul utilizarii produselor de calitate, sute de mii de oameni relateaza despre ameliorarea bolilor sau despre vindecari spectaculoase.

Produse recomandate ca adjuvant in tratamentul Miopiei:

Olimpiq StemXCell 50% sau Olimpiq StemXCell 175% - 1+1 capsule pe zi

Germeni de morcovi - 3 capsule pe zi

 Olimpiq Jubileum SXC 250% 120/120
Transport Gratuit

Olimpiq Jubileum SXC 250% 120/120Olimpiq Jubileum SXC 250% 120/120- Remediu natural de multiplicare si protejare a celulelor stem din ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 146
869  695 Ron

Buc


Olimpiq SXC CC Jubileum 250%
Transport Gratuit

Olimpiq SXC CC Jubileum 250% 60/30 capsule  Intr-o ora putem avea cu 250% mai multe celule stem in organism ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 102
594  475 Ron

Buc


Olimpiq Jubileum SXC 200% - 60/60 cps

Olimpiq Jubileum SXC 200% - 60/60 capsuleOlimpiq Jubileum SXC 200% - 30/30 capsule - administrare 1 lun ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 82
494  395 Ron

Buc


Olimpiq SXC Jubileum 200% 30/30 cps

Olimpiq SXC Jubileum 200% 30/30 cpsPachet Olimpiq SXC Jubileum 200% 30/30 cps - administrare 1 lunaPachet Olimpiq SXC Jubileum 20 ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 44
269  215 Ron

Buc


Germeni de Morcovi 250 capsule

Digestia necorespunzătoare, funcţionarea deficitară a ficatului, acumularea metalelor cu efect toxic la nivelul ficatului pot determina modificări ale culorii epidermei de la aspectul sănătos la o coloraţi ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 18
110 Ron

Buc


Germeni de Morcovi 100 capsule

Germeni de Morcovi100 cpasule250 capsule ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 8.4
46 Ron

Buc

1promo flavin 7