flavin-7

Cosul meu (0 produse - 0 RON)  
Daca va place acest site votati-ne pe google.

POLINEUROPATIE

Polineuropatiile sint un grup de afectiuni care se produc prin cuprinderea intr-un proces patologic a terminatiilor nervoase cele mai indepartate de maduva spinarii. Practic, are loc afectarea terminatiilor nervoase din muschii degetelor de la maini si picioare. Este vorba de asa-numitul sistem nervos periferic care se termina la muschii care determina miscarile la degetele de la maini sau picioare. Aceste terminatii sunt afectate din diverse motive si asa apare boala. Polineuropatiile se manifesta prin aparitia a trei tipuri de tulburari: motorii, senzitive si vegetative. Tulburarile motorii cu deficit - acestea se manifesta prin lipsa de forta pentru miscarile de finete ce trebuie executate de mina; sau in cazul membrelor inferioare - bolnavii afectati de polineuropatie merg mai greu cu un pantof sau papuc. Tulburarile: senzitive cit si leziuni ale fibrelor senzitive cele mai indepartate de maduva spinarii.

Polineuropatiile se clasifica in dependenta de mai multe criterii: localizarea nervilor afectati, cauza sau evolutia acestora.

In dependenta de localizarea afectarii nervoase, polineuropatiile pot fi:

-Distale/proximale

-Simetrice/asimetrice

In dependenta de evolutie:

-Acute

- Cronice

 

Polinevritele

Generalitati:

-          Se descriu ca o neuropatie bilaterale si simetrica,atingand nervii periferici cu predominanta distala si se traduc printr-o simptomatologie senzitivo-motorie

-          Realizeaza fie o degenerescenta walleriana (prin afectare axonala primita), fie o demieliniare segmentala (prin afectarea primitiva a tecii Schwann)

Cauze:

-          Tulburarii motorii: pareza, apoi paralizie flasca, cu amiotrofie si hipotonie

-          Tulburari senzitive: subiecte - de tipul furnicaturilor, parastezii, dureri (senzatie de arsura sau strivire);obiecte - de tipul hipoesteziei, cu tulburari superficiale sau profunde.

-          Tulburari trofice:

-          Tulburari vegetative- de obicei la diabetici

-          Abolirea reflexelor osteotendinoase

Polinevrite carentiale:

-alcolism - deficit de vitamina B1

- dureri de tip crame nocturne

-deficit senzitivo-motor

Polinevrite toxice:

-          Plumb

-          Arsenic

-          Talium, mercur

-          Izoniazida (vitamina B6 preventiv)

Polinevrite metabolice:

-diabet

Polinevritele toxiinfectioase

-          Boutulism


Cauze:

-ereditate - sint polineuropatii la care etiologia este genetica. Ele se mostenesc si se intalnesc in mai multe familii. Prin teste specifice se determina starea de purtator si astfel se poate sustine ca este vorba de o polineuropatie de etiologie genetica. -alcoolul - cel mai des intalnite polineuropatii sunt cele care tin de toxice, in special cele cauzate de consumul in exces de alcool. Alcoolul induce o carenta de vitamina B1 si aceasta lipsa de vitamina B1 produce polineuropatia. Suplimentele de B1, cu conditia opririi excesului de alcool, alaturi de alta medicatie, ofera sistemului periferic nervos posibilitatea sa se reface pentru a ameliora disfunctiile care sunt evidente. Toxicele (alcoolul, medicamentele) mai cauzeaza alaturi de polineuropatie atrofie optica, atrofia unor structuri specializate ale creierului cum ar fi cerebelul.

- Diabetul - a doua cauza a aparitiei acestei afectiuni. Daca polineuropatia apare la un diabetic, inseamna ca ceva nu este in regula cu tratamentul.

- Medicamente - exista si intoxicatii cu unele medicamente care sunt recomandate in unele afectiuni pentru ca nu exista alte medicamente: de exemplu, un bolnav care primeste izoniazida - pentru TBC - poate face polineuropatie. Tocmai de aceea, izoniazida se asociaza cu vitamina B6, care este una dintre vitaminele cu efect favorabil in polineuropatii si atunci se diminueaza indicele de gravitate al afectiunii. Alte medicamente care pot conduce la aparitia polineuropatiei sint din clasa antitumorale - limblastina, cisplastina, la care se adauga si unele medicamente utilizate pentru tratamentul epilepsiei cum ar fi fenitoinul.


Tratamentul - diferenţiat în raport de cauze

Profilactic:

- accidente rutiere (traumatisme, luxaţii, fracturi)

In polineuropatii de cauză generală
- tratamentul corect al bolilor de bază
- măsuri în mediul industrial
- carenţele (asociere de vitamine)

- alcoolismul etc.

 Curativ:

- alimentaţie bogată în substanţe nutritive
- regim hipoglucidic
- evitarea alimentelor bogate în acid phytanic-grăsimi animale
- suprimarea alcoolului
- suprimarea fumatului
- întreruperea medicaţiei neuropatogene
- scoaterea bolnavilor din mediul toxic

Medicamentos:

- antibiotice ( infecţioase)

Cauze naturale. Pe parcursul a multor milioane de ani, organismul nostru s-a obisnuit cu aer proaspat, alimente naturale si miscare zilnica regulata. In ultima perioada, stilul nostru de viata s-a schimbat in mod drastic. Ocupatiile actuale sedentare si stationare, utilizarea mijloacelor de transport, mediul poluant, consumul substantelor nocive, radiatiile electrice, ultravioletele si altele, dauneaza mult vitalitatii si starii noastre de sanatate. Deoarece Pamantul nu mai este cel de odinioara si stilul nostru de viata nu mai este natural. In ultimii 100 de ani poluarea mediului a crescut de mai multe sute de ori, ceea ce influenteaza direct starea sanatatii noastre. Elementele esentiale ale organismului nostru sunt substante minerale si oligolelemente. Poluarea solului, apei si aerului a daunat atat de mult compozitiei substantelor minerale, incat in zilele noastre nu se mai regasesc in natura la fel cum erau in urma cu un secol.

Tratament naturist

Astazi in lume exista deja numeroase suplimente nutritive exceptionale. Pe parcursul utilizarii produselor de calitate, sute de mii de oameni relateaza despre ameliorarea bolilor sau despre vindecari spectaculoase.

Produse recomandate ca adjuvant in tratamentul

Olimpiq StemXCell 50% sau Olimpiq StemXCell 175% - 1+1 capsule pe zi

Flavin 7 Sirop - 20 ml pe zi in 2 prize, inainte de masa

Flavin Hidrogen - 50-100 ml pe zi in 2 prize, inainte de masa

PVG Ganoderma Lucidum - 1-2 capsule pe zi

Vitamina C - 1 capsula pe zi

Germeni de grau alac - 3 capsule pe zi

 Puncte Bonus: 35
219 Ron

Buc


Olimpiq Jubileum SXC 250% 120/120
Transport Gratuit

Olimpiq Jubileum SXC 250% 120/120Olimpiq Jubileum SXC 250% 120/120- Remediu natural de multiplicare si protejare a celulelor stem din ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 146
869  695 Ron

Buc


Olimpiq SXC CC Jubileum 250%
Transport Gratuit

Olimpiq SXC CC Jubileum 250% 60/30 capsule  Intr-o ora putem avea cu 250% mai multe celule stem in organism ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 102
594  475 Ron

Buc


Olimpiq Jubileum SXC 200% - 60/60 cps

Olimpiq Jubileum SXC 200% - 60/60 capsuleOlimpiq Jubileum SXC 200% - 30/30 capsule - administrare 1 lun ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 82
494  395 Ron

Buc


Olimpiq SXC Jubileum 200% 30/30 cps

Olimpiq SXC Jubileum 200% 30/30 cpsPachet Olimpiq SXC Jubileum 200% 30/30 cps - administrare 1 lunaPachet Olimpiq SXC Jubileum 20 ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 44
269  215 Ron

Buc


Pvg Ganoderma Lucidum 250 capsule

PVG GANODERMA LUCIDUM Omenirea cuno ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 37
223 Ron

Buc


Pvg Ganoderma Lucidum 100 capsule

PVG Ganoderma Lucidum100 capsulePVG Ganoderma Lucidum, una dintre cele mai cunoscute si eficiente ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 16
104 Ron

Buc


Germeni de Grau alac 250 capsule

Au un efect special, de intarire a sistemului nervos. Produsul contine pulbere liofilizata obtinuta printr-o tehnologie unica de germinare a semintelor de grau alac (graminae), imbogatita cu saruri minerale 84M ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 15.2
91 Ron

Buc


1promo flavin 7