flavin-7

Cosul meu (0 produse - 0 RON)  
Daca va place acest site votati-ne pe google.

Flavin 7

Cumpara Flavin 7 si Olimpiq StemXCell de la Vita Crystal la cel mai Mic Pret.

Proprietatile Flavin 7

In contextul unui stil de viata nesanatos si al poluarii, care afecteaza cantitatea de substante nutritive pe care o contin astazi fructele si legumele, produsele ce contin suplimente nutritive au un rol important in sustinerea sanatatii organismului. Un astfel de produs este Flavin 7, fabricat de firma Vita Crystal Research. Asemeni tuturor produselor create de aceasta firma, Flavin 7 este produs cu foarte mare atentie. Astfel, contine flavonoide rosii, alese cu mare grija din sapte soiuri de fructe, acestea fiind urmatoarele: coacaze negre, mure, soc, porumbele, struguri rosii, prune si cirese negre.

Extrem de important in crearea produsului Flavin 7 si a celorlalte produse ale firmei Vita Crystal Research, este faptul ca nu sunt alese fructele cultivate in orice loc, ci doar cele din locurile de rodire unde fructele contin o cantitate mai mare de substante active. De asemenea, continutul de substante active al fructelor este verificat constant, pentru a fi eliminate fructele cu un continut necorespunzator de substante active.

O mare calitate a siropului Flavin 7 consta in faptul ca este 100% natural, astfel fructele sunt cultivate natural si nu sunt tratate cu substante chimice, iar produsele nu contin conservanti. Datorita faptului ca se modifica concentratia de substante active a fructelor in fiecare an, se folosesc de fiecare data cantitati diferite de fructe, important fiind sa se obtina cantitatea necesara de substante active.

Proprietatile benefice pe care le detine Flavin 7 asupra organismului nu sunt surprinzatoare, daca tinem cont de faptul ca, pentru a se atinge cantitatea necesara de substante active pentru o sticluta de sirop Flavin 7, se folosesc intre 30-80 de kilograme de fructe.

Datorita continutului sau de flavonoide rosii, care sunt recunoscute ca fiind printre cei mai puternici antioxidanti, Flavin 7 este recomandat in prevenirea unei game largi de afectiuni, dar si ca adjuvant. Datorita faptului ca flavonoidele sunt antioxidanti, Flavin 7 este util in prevenirea afectiunilor cauzate de radicalii liberi si intareste sistemul imunitar.

Produsul Flavin 7 detine propietati anticangerigene, datorita concentratiei mari de antioxidanti, contribuind la eliminarea toxinelor din organism si la intarirea sistemului imunitar. Flavin 7 poate impiedica dezvoltarea cancerului, iar administrarea lui reprezinta o modalitate de a preveni aceasta maladie. De asemenea, previne imbatranirea prematura si afectiunile sistemului cardiovascular.

Flavin 7 poate fi utilizat si pentru o minte sanatoasa, datorita starilor emotionale pe care le pot induce extractul din cele 7 fructe, fiind util si persoanelor care sufera de depresie, deoarece induce starea de liniste si de echilibru. Astfel, Flavin 7 este un produs care poate aduce doar beneficii organismului, fiind ideal pentru mentinerea sanatatii, deoarece fructele si legumele si-au pierdut din cantitatea de substante nutritive pe care o contineau cu decenii in urma, astazi fiind nevoie de o cantitate multa mai mare de fructe si legume, pentru a asimila substantele nutritive necesare.
promo flavin 7