flavin-7

Cosul meu (0 produse - 0 RON)  
Daca va place acest site votati-ne pe google.

 
Rodie 100 capsuleRodie 100 capsule

120 ron
Puncte Bonus: 20
 
Buc
Aviz Minister

Beneficiati de 20% reducere la produsul Rodie 100 capsule de la Vita Crystal la comenzi mai mari de 250 ron.

Beneficiati de Transport Gratuit la orice comanda ce depaseste 400 ron.

Promotii


Rodie 250 capsule 241 Ron
  Buc

Rodie
100 capsule
250 capsule


Rodia (punica granatum)
are un puternic efect antioxidant si este cunoscuta si folosita in medicina naturista de milenii,ca adjuvant in tratamentul mai multor maladii.

Rodia este foarte bogata in vitamina C (16% din necesarul zilnic al adultului), este o sursa bogata in vitamina B, potasiu, si polifenoli antioxidanti. Rodia in antichitate era considerata un excelent sustinator al vietii.
Actiunea sinergica a elementelor constitutive rodiei pare sa fie superioara celei a constituentilor unice. In ultimul deceniu, numeroase studii privind efectul antioxidant, anticarcinogenic, si proprietatile sale anti-inflamatorii au fost publicate, concentrandu-se pe tratarea si prevenirea cancerului, boli cardiovasculare, diabet, boli de dentare, disfunctii erectile, infectii bacteriene si rezistenta la antibiotice, afectiuni ale pielii cauzate de radiatiile UV. Alte aplicatii potentiale includ ischemia la copii, infertilitatea la barbati, boala Alzheimer, artrita, si obezitate.
Studiile elaborate in domeniu au demonstrat efectul antitumoral al rodiei - datorita flavonoidelor, catechinelor si acidului elagic care este un component polifenolic al acesteia.

Se stie ca durata de viata a celulelor sanatoase ale corpului nostru este de 120 zile, acestea fiind inlocuite de celule noi, sanatoase. Celulele tumorale nu urmeaza acest ciclu ele inmultindu-se prin diviziune celulara, astfel formeaza tumori si daca nu sunt identificate la timp aceste formatiuni vor ataca si alte organe sau tesuturi - metastazele.
Acidul elagic din compozitia rodiei, intrerupe ciclul de dezvoltarea al celulelor canceroase si provoaca moartea acestora. El actioneaza doar asupra celulelor canceroase nu si a celor sanatoase. Acidul elagic este strans legat de glucoza. Celulele canceroase consuma de 15 ori mai multa glucoza decat celulele sanatoase. astfel ele vor consuma glucoza din rodie odata cu aceasta si acidul elagic. Odata ajuns in celulele canceroase, acidul elagin esi activeaza calitatile antitumorale si distruge celulele bolnave. Mai mult, bioflavonoidele reduc procesul de dezvoltare a vaselor de sange din jurul tumorii, avand astfel un puternic efec antitumoral, anticancerigen, si previne metastazarea.

Rodia este bogata in vitamine antioxidante astfel, pe langa efectul antitumoral rodia mai este indicata ca adjuvant si in cazul urmatoarelor maladii:
Cancer
Afectiuni cardio-vasculare
Reglarea nivelului colesterolului (LDL/HDL)
Evitarea lipirii trombocitelor, prevenirea trombozelor
Scade tensiunea sistolica
Arteroscleroza
Oboseala cronica
Anemii
Amelioreaza simptomele menopauzei
Are efect antiinflamator
Artroza, previne subtierea articulatiilor
Scade riscul de formare a prostatei.

Mod de administrare: 1-3 capsule pe zi.

Componente principale: rodie, Flavin7 (complex de bioflavonoide).

Valoarea nutritiva / 1 capsula : acid elagic 32 mg, polifenoli totali 10,6 mg din care: flavonoizi 7,4 mg, resveratrol 0,005 mg.

 
 
 
Marturii
Gaiu M. - 86 ani, Galati. Bolnavul a fost diagnosticat cu: colon iritabil (scaune frecvente) si diabet zaharat tip II. A urmat (timp de 2 luni) programul Vita Crystal cu: Germeni de ridichi - 3 capsule/zi, Stonebreaker (Iarba Chanca Piedra) - 3 capsule/zi, Rodie - 3 capsule/zi, Germeni de varza creata - 3 capsule/zi. Starea de sanatate a bolnavei s-a ameliorat si continua programul
..................................................................................................
M. Paula,42 de ani adenom de hipofiza si stari depresive. Ia 2 capsule de Amino Lizin si 2 capsule de Rodie pe zi. Starea ei psihica se imbunatateste simtitor, continua tratamentul. Ciucasu A.
..................................................................................................
Adauga marturie / Daca ati consumat produsele noastre va rugam adaugati experienta Dvs.
nume* (ex:Ionescu)
email (ex:ionescu@yahoo.com)
telefon* (ex:0720.000.000)
Comentariu: *
promo flavin 7