flavin-7

Cosul meu (0 produse - 0 RON)  
Daca va place acest site votati-ne pe google.

Vita Crystal Research este un lider in productia de flavonoide in Europa. Misiunea pe care si-a formulat-o este aceea de a indruma oamenii spre un mod de viata cat mai sanatos, spre alimentatie corecta si importanta profilaxiei. Produsele realizate in propriile intreprinderi sunt preparate cu foarte multa grija, avand in compozitia lor doar substante naturale si energii concentrate, substante care din punct de vedere fiziologic sunt valoroase atat ca suplimente nutritive, cat si din punct de vedere al produselor create pentru a mentine in organism sistemul imunitar, precum si calitatea de a sprijini autoechilibrarea si autovindecarea.

Cel mai important domeniu de cercetare al societatii Vita Crystal Research este dezvoltarea acelei ramure a medicinii de descoperire a antioxidantilor, ce pot fi folositi in inlaturarea efectelor periculoase a radicalilor liberi. Efectul caracterului ofensiv al radicalilor liberi este determinat de imbatranire si boli ca: scleroza, cancer, cele de inima, ale aparatului circulator, inflamatii, cele ale intestinului etc. Bolile respective apar deobicei atunci, cand organismul nu mai este capabil sa faca fata cu sistemul propriu de antioxidanti si mecanismul de corectare nu mai este capabil sa inlature radicalii liberi. Un rol important in aparitia radicalilor liberi joaca si urmatoarele elemente: radiatiile ultraviolete, radiatiile micro, fumul de tigara, dizolvantii industriali si alte chimicale.

Despre vitamine a auzit toata lumea, despre antioxidanti mai putini. Dar imediat aceasta notiune nu ni se mai pare noua daca spunem ca si vitaminele fac parte din aceasta notiune polisemantica. Ce sunt de fapt aceste radacini libere? Acele elemente nocive, molecule instabile sau parti moleculare, care in urma rezultatului de oxidare in organism ele se produc peste tot. Sensul notiunii poate fi comparat cel mai bine cu fenomenul de ruginire. Radicalii liberi eliberati vor incerca sa se lege de diferite substante si acest efect determina dereglari grave. Aceste legaturi conduc la imbolnavirea celulelor, care influentate elibereaza noi si noi radicali liberi. Asadar, celulele noastre in timpul intregii vieti sunt expuse influentelor nocive ale radicalilor liberi. Situatia mentionata nu are efect doar asupra frumusetii noastre, ci ne poate periclita insasi calitatea vietii. Moleculelele respective distrug tesutul pielii si ingreuneaza regenerare celulelor. Astfel, prin apararea contra radicalilor liberi micsoram putin ritmul de imbatranire si posibilitatea aparitiei de noi boli. Antioxidantii din punct de vedere chimic sunt substante cunoscute, ne apara, ne intineresc. Functioneaza ca un scut de protectie contra radicalilor liberi. In cazul unor situatii normale organismul nostru este capabil sa reduca la zero efectele radicalilor liberi si sa mentina in echilibru organismul. Dar daca acest echilibru este rasturnat, oxidarea celulelor si imbatranirea se accentueaza (devine mult mai rapida). Pentru evitarea acestei situatii, intarirea sistemului imunitar slabit si micsorarea daunatorilor naturali, in cazul bolilor cronice, ca o terapie complementara se pot lua antioxidanti cu efecte deosebit de bune. In cazul celei mai mari parti a substantelor organismul le poate lua doar din surse externe.

Bineinteles ca, cea mai originala compozitie de antioxidanti este cea din grupa flavonoidelor. Numele de flavonoide inseamna o grupa de compusi. In prezent cunoastem peste 5000 de feluri de flavonoide care sunt obtinute cu precadere din coaja fructelor, seminte sau de pilda mai pot fi regasite si si in penduculul strugurilor. Le este caracteristic ca, sunt de 20-50 de ori mai tari ca doua dintre cele mai cunoscute substante de antioxidanti, vitaminele C si E. Flavonoidele au cel mai important nivel de substante antioxidante. Ajuta la regenerarea efectului vitaminei E si mareste efectul vitaminei C si nivelul beta-karotinei. Ofera posibilitatea ca vitaminele sa nu fie folosite in organism ca antioxidanti, ci sa functioneze ca vitamine! Micsoreaza tensiunea si nivelul de colesterol din sange. Impiedica depozitarea colesterinului asupra peretilor vasului sanguin. Efectele benefice se datoreaza faptului ca dilateaza arterele pulmonare, astfel imbunatatind circulatia sanguina a musculaturii inimii si ajuta la procesele de metabolism in urma carora creste puterea contractiilor inimii. Prin folosirea regulata se amelioreaza calcificarea si ingustarea arterelor. Printr-un sistem curat al arterelor substantele nutritive si oxigenul ajung mult mai eficient la celule. Cu acestea sunt marite si influentele altor substante, deoarece printr-un sistem circulator mai curat ele pot avea o eficienta mult mai mare.

promo flavin 7