flavin-7

Cosul meu (0 produse - 0 RON)  
Daca va place acest site votati-ne pe google.

ALZHEIMER

Boala Alzheimer este o boala neurologica care evolueaza cu atrofie cerebrala progresiva difuza, in special corticala si se manifesta clinic prin pierderea progresiva a functiilor cognitive si tulburari comportamentale. In general, Alzheimer apare dupa varsta de 60-65 de ani, dar exista forme rar intalnite care debuteaza mai precoce. Aproximativ 40 % dintre persoanele de peste 65 de ani prezinta alterari de memorie, asociate inaintarii in varsta ceea ce reprezinta de exemplu, in SUA, circa 16 milioane de oameni dintre care 1% evolueaza anual catre dementa. Dementa Alzheimer este o boala comuna, iar din cauza imbatranirii populatiei se preconizeaza o cresterea alarmanta a frecventei, ceea ce va constitui o problema medicala, sociala si economica enorma.

Factori de risc :

- istoricul familial de Alzheimer, in special daca boala a aparut la rudele de gradul I (mama, tata, frati) si a aparut la mai multi membri ai familiei

- prezenta genei pentru apolipoproteina E-4, in special la persoanele din rasa alba sau asiatici, creste riscul de a dezvolta boala Alzeimer

- sindromul Down, o boala genetica care produce retard mental

- diabetul

- terapia hormonala de substitutie - un studiu recent arata ca riscul de a dezvolta dementa, inclusiv boala Alzheimer este crescut la femeile de peste 65 de ani care sunt sub  terapie substitutiva cu estrogeni si progesterone

- fumatul. Unii cercetatori au sugerat ca fumatul ar creste riscul de a dezvolta dementa si boala Alzheimer, dar aceste presupuneri nu au fost confirmate.

- lovituri ale regiunii cefalice. Exista probe care confirma ca o lovitura la cap, cu pierdera constientei, poate creste riscul de dezvoltare al bolii Alzheimer mai tarziu. Sansele de a dezvolta boala sunt crescute in cazul in care leziunea este severa si la pacientii cu istoric familial de boala Alzheimer.

- nivele crescute in sange de homocisteina.

In stadiile mai avansate pacientii au nevoie de ajutor pentru a se alimenta sau a se imbraca. Rar pot aparea crize epileptice, manifestari parkinsoniene, hipertonie musculara, mioclonii, incontinenta si mutism. Decesul apare in general din cauza inanitiei si infectiilor intercurente (pneumonie).

Semne clinice

-tulburari de memorie cum ar fi : dezorientare spatiala, uitarea adresei, tulburari de judecata, imbracarea cu haine nepotrivite pentru vremea respectiva, probleme cu gandirea abstracta, ca imposibilitatea de interpretare a numerelor, asezarea anumitor obiecte in locuri neobisnuite, de exemplu fierul de calcat in frigider sau ceasul in bolul de zahar, modificari de personalitate, lipsa initiativei manifestata prin somnolenta continua, vizionarea la televizor toata ziua si refuzarea efectuarii activitatilor zilnice obisnuite.

-stari de agitatie, halucinatii, confuzie, tulburari de vorbire.

Exista trei faze cu diferite semne clinice:

Faza initiala: evitarea situatiilor noi si nefamiliare, pierderea abilitatii de a initia anumite activitati, confuzia asupra orientarii si se pierde cu usurinta, reactii intarziate si capacitate de memorare incetinita, vorbeste mai rar decat in trecut,  dificultati in manevrarea banilor si platirea facturilor, tulburari de judecata si decizii gresite.

Faza intermediara: dificultati de citire, scriere si interpretarea numerelor, probleme in recunoasterea familiei si prietenilor, capacitatea greoaie in gandire si logica, neliniste in special dupa-amiaza si seara, imposibilitatea de a gasi anumite cuvinte sau inventeaza povesti pentru a substitui ceea ce a uitat, dificultatea de a se imbraca singur, tulburari de dispozitie, se supara cu usurinta si devine ostil si nedispus la cooperare, pierde orientarea temporala

Faza tardiva: probleme cu mentinerea echilibrului sau cu mersul, nu-si mai amintesc cum sa se spele, sa se imbrace, sa mearga, extrem de confuzi seara si au insomnii, nu pot comunica prin cuvinte, pierd controlul vezicii urinare sau controlul intestinal. 

Metode de diagnostic :

Diagnosticul definitiv poate fi stabilit pe baza aspectului histopatologic caracteristic al placilor de amiloid la nivelul creierului. In prezenta dementei lent progresive la 80 - 90% din cazuri se confirma diagnosticul clinic dupa autopsie. Examenul molecular este util in special in formele monogenice. Daca se cunoaste mutatia existenta in familie, in formele monogenice, diagnosticul pre­natal este posibil, dar neobisnuit. Aditional se fac examinari ale statusului mental si evaluarea starii de sanatate mentala. Aceste examinari presupun actiuni simple pentru verificarea orientarii. Investigatii, ca tomografia computerizata (CT) sau rezonanta magnetica nucleara (RMN) sunt folosite pentru vizualizarea modificarilor de la nivelul creierului, care pot fi legate de memorie si de instalarea bolii Alzheimer. Alte doua investigatii imagistice, tomografia cu emisie de pozitroni (PET) si tomografia cu emisie de foton (SPECT) sunt utile in anumite cazuri, dar nu sunt efectuate de rutina.

Sfaturi pentru mentinerea sanatatii creierului: reducerea stresului, activitatea fizica, alimentatia, activitatea mentala,  intreruperea fumatului.

Cauze naturale. Pe parcursul a multor milioane de ani, organismul nostru s-a obisnuit cu aer proaspat, alimente naturale si miscare zilnica regulata. In ultima perioada, stilul nostru de viata s-a schimbat in mod drastic. Ocupatiile actuale sedentare si stationare, utilizarea mijloacelor de transport, mediul poluant, consumul substantelor nocive, radiatiile electrice, ultravioletele si altele, dauneaza mult vitalitatii si starii noastre de sanatate. Deoarece Pamantul nu mai este cel de odinioara si stilul nostru de viata nu mai este natural. In ultimii 100 de ani poluarea mediului a crescut de mai multe sute de ori, ceea ce influenteaza direct starea sanatatii noastre. Elementele esentiale ale organismului nostru sunt substante minerale si oligolelemente. Poluarea solului, apei si aerului a daunat atat de mult compozitiei substantelor minerale, incat in zilele noastre nu se mai regasesc in natura la fel cum erau in urma cu un secol.

Tratament naturist

Astazi in lume exista deja numeroase suplimente nutritive exceptionale. Pe parcursul utilizarii produselor de calitate, sute de mii de oameni relateaza despre ameliorarea bolilor sau despre vindecari spectaculoase.

Produse recomandate ca adjuvant in tratamentul Alzheimer-ului:

Olimpiq StemXCell 50% sau Olimpiq StemXCell 175% - 1+1 capsule pe zi

Flavin 7 Sirop - 20 ml pe zi in 2 prize, inainte de masa

Flavin Glabridin - 50-100 ml pe zi in 2 prize, inainte de masa

Medicannabis capsule - 2 capsule de 2 ori pe zi

Medicannabis ulei - 2 ml de 2 ori pe zi

Germeni de seminte de dovleac - 3 capsule pe zi

Vitamina E - 1 capsula pe zi

Zinc - 1 capsula pe zi

Relaxetin Forte - 1-2 capsule pe zi

Myricetin - 1 capsula pe zi

 Puncte Bonus: 33
188 Ron

Buc


Olimpiq Jubileum SXC 250% 120/120
Transport Gratuit

Olimpiq Jubileum SXC 250% 120/120Olimpiq Jubileum SXC 250% 120/120- Remediu natural de multiplicare si protejare a celulelor stem din ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 146
869  695 Ron

Buc


Olimpiq SXC CC Jubileum 250%
Transport Gratuit

Olimpiq SXC CC Jubileum 250% 60/30 capsule  Intr-o ora putem avea cu 250% mai multe celule stem in organism ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 102
594  475 Ron

Buc


Olimpiq Jubileum SXC 200% - 60/60 cps

Olimpiq Jubileum SXC 200% - 60/60 capsuleOlimpiq Jubileum SXC 200% - 30/30 capsule - administrare 1 lun ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 82
494  395 Ron

Buc


Olimpiq SXC Jubileum 200% 30/30 cps

Olimpiq SXC Jubileum 200% 30/30 cpsPachet Olimpiq SXC Jubileum 200% 30/30 cps - administrare 1 lunaPachet Olimpiq SXC Jubileum 20 ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 44
269  215 Ron

Buc


Medicannabis ulei 200 ml

Medicannabis ulei - Canbis Sativa200 mlCanabis Sativa - s ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 21
119 Ron

Buc


Germeni de Seminte de dovleac 250 capsule

Efectele sale de ameliorare a afectiunilor prostatei au fost cunoscute inca din antichitate. Efectul deosebit al acestui produs in tratamentul afectiunilor prostatei si vezicii urinare se datoreaza - conform cun ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 17.4
109 Ron

Buc


Germeni de Seminte de dovleac 100 capsule

Germeni de Dovleac100 capsule250 capsuleCoaja de dovleac ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 10
55 Ron

Buc


Vitamina E 60 capsule

Vitamina E60 capsuleVitamina E ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 4.1
25 Ron

Buc


Zinc 60 capsule

Zinc60 capsuleZincul este un oligoelement esential si indispensabil organismului nostr ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 6
34 Ron

Buc


Myricetin 60 capsule

Myricetin60 capsuleMiricetina detine proprietati uimitoar ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 8
48 Ron

Buc


Relaxetin Forte 60 capsule

Relaxetin Forte60 capsule Relaxetin Foret ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 14.2
85 Ron

Buc

1promo flavin 7