flavin-7

Cosul meu (0 produse - 0 RON)  
Daca va place acest site votati-ne pe google.

Produse din Canepa

Produse din Canepa - Medicannabis sau Canabis Sativa, Seminte de canepa, seminte de canepa fibre, toate acestea sunt recomandate pentru coelsterol ridicat, prevenirea bolilor cardiovasculare, hipertensiune arteriala, cancer, obezitate si multe alte boli care ne afecteaza viata.

Produsele din Canepa ajuta la intarirea sistemului imunitar, afectiuni oftalmologice, aciditate gastrica, epilepsie, reumatism articular, poliartrita, coxartroza, scleroza multipla, neuropatie diabetica, boala Parkinson, boala Alzheimer, psoriazis. Produsele din Canepa previn cancerul si intarzie fenomenul de imbaranire.Seminte de canepa 250 capsule

Dintre cele peste 3 milioane de plante comestibile din flora Pamantului, nu exista o planta comparabila cu canepa din punctul de vedere al valorii nutritive. Proteinele din semintele de canepa contin toti cei 8 amin ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 7.7
43 Ron

Buc


Seminte de canepa 100 capsule

Seminte de canepa100 capsuleSemintele de canepa contin ra ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 3.7
21 Ron

Buc


Seminte de canepa fibre 200 g

Seminte de canepa fibre cu sau fara cacao200 gr ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 9.8
53 Ron

Buc


Seminte de canepa fibre cu ciocolata 200 g

Organismul uman contine 25 de tipuri de aminoacizi, dintre care un numar de 20 sunt formatori de proteine. Aminoacizii necesari sintezei proteinelor si a altor compusi azotati, sunt furnizati de catre proteinele din ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 10
58 Ron

Buc


Medicannabis ulei 200 ml

Medicannabis ulei - Canbis Sativa200 mlCanabis Sativa - s ...
Mai multe detalii ...

Puncte Bonus: 21
119 Ron

Buc

1

Produse din Canepa

De ce sa fim deschisi in privinta canabinoidelor?

Cu un deceniu in urma, cercetatorii au descoperit la nivelul creierului receptori specifici pentru canabinoide. Acesti receptori au fost localizati la nivelul sistemului nervos central si al sistemului imunitar.

Cele mai recente cercetari situeaza substantele de tip canabis, asa numitele "endo-canabinoide" in centrul lor de interes. Acesti compusi pot fi sintetizati si de organism. Ei formeaza in creier o structura importanta care faciliteaza comunicarea interneuronala, sincronizand sinapsele responsabile de procesul de memorie si de alte procese cognitive. "Canabisul natural" este prezent in creier in cantitate infima, efectul sau fiind minim. "Canabisul" produs de creier este indispensabil in procesul zilnic de gandire, el este o substanta chimica care are efect asupra functiilor locomotorii, cognitive si asupra celor mai importante functii senzoriale ale organismului.

De ce canepa nu este o planta ilegala? (Cannabis sativa)

Semintele de canepa hibrid de cultura (Cannabis sativa = canepa cultivata) nu contin THC (tetrahidrocanabinol), astfel nu au efecte halucinogene, ci dimpotriva au numeroase efecte fiziologice utile. Produsul nu produce dependenta, deoarece nu contine substante psihoactive. Compozitia sa este conforma cu prevederile normelor europene.

Care sunt domeniile in care s-au constatat efecte benefice?

-In special in tratamentul simptomatic al bolilor neurologice cronice (neuropatice), cum ar fi scleroza multipla). Ameliorarea durerilor menstruale, atenuarea simptomelor inflamatorii ale articulatiilor la poliartrita reumatioda, epilepsie, boala Parkinson, glaucom (cataracta verde), stari depresive, inflamatii ale articulatiilor (poliartrita reumatoida), psoriazis, afectiuni inflamatorii ale pielii, calmarea tusei, distonie (anomalii ale tonusului muscular), regenerare musculara dupa activitati sportive, tratarea cu eficicienta a tenului uscat, reducerea nivelului de colesterol, reduce in mod eficient tensiunea arteriala si restabileste circulatia sanguina, imbunatatirea functionarii organelor si intarirea sistemului imunitar. 
promo flavin 7